.

.

Alipis Home Decor 3шт Селска Тоалетна Баня Вила Изискан Сливи Декоративен Ретро Декор Скрубер Фигурки за Домашно Тава Фалшиви Гъба с Настолен Орнаменти Кухненски Титуляр ?

Alipis Home Decor 3шт Селска Тоалетна Баня Вила Изискан Сливи Декоративен Ретро Декор Скрубер Фигурки за Домашно Тава Фалшиви Гъба

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Сапун ястия за вана - Точно производство, стабилни характеристики и висока надеждностМЕТАЛНА САПУНЕРКА - Компактен размер и лесно тегло, тя няма да отнеме много място.Препарат за съдове за САПУН - тя внимателно изработени, и цвета не е лесно да избледняват след продължителна употреба.ЯСТИЕ ЗА ГЪБА за душ - Използва прецизионное производство със стабилни характеристики и висока надеждност.ТАВА за сапун ястия - дизайн, лесна за използване, лесно да падне.Сапун ястия за вана - Точно производство, стабилни характеристики и висока надеждност.МЕТАЛНА САПУНЕРКА - Компактен размер и лесно тегло, тя няма да отнеме много място.Препарат за съдове за САПУН - тя внимателно изработени, и цвета не е лесно да избледняват след продължителна употреба.ЯСТИЕ ЗА ГЪБА за душ - Използва прецизионное производство със стабилни характеристики и висока надеждност.ТАВА за сапун ястия - дизайн, лесна за използване, лесно да падне.Пратката включва 1 x Кутия за сапун Характеристики -Размер : прибл. 14,50 X11,00 X11,00 см / 5,70 X4,32 X4,32 инча - моделирующий дизайн и цвят античен правят тази сапун ястие, по-уникална и разлика. -Материал : Желязо -Цвят : бронз - Добра текстура и гладка повърхност, не травмируют ръце. - дизайн, лесна за използване, лесно да падне. - Водата ще се оттече от дъното на сапун ястия, така че сапунът ще бъде дълго използвана. - Подходящи за дома, за банята, хотела, ресторанта и на други места.Описаниетоваров Тава за сапун Ако търсите сапун ястие, тогава не трябва да пропускате нашата сапун ястия в стил ретро.препарат за съдове за душата, Благодарение на специален дизайн ще запази си сапун суха и удължаване на живота му.препарат за съдове за сапун, не се колебайте, вие заслужавате да го има. сапун ястия за баня Произведени от желязната материал, те са трайни.

Други функции

Най-добри сделки