.

.

Четка За Грижа за Котки, Дождевальные Четка За Домашни Любимци, Самоочищающаяся Четка за Линяния Кучета, Един бутон Премахва Разтворен Подкосъм, Сплъстена Коса, Че?

Четка За Грижа за Котки, Дождевальные Четка За Домашни Любимци, Самоочищающаяся Четка за Линяния Кучета, Един бутон Премахва Разтворен

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

☑️НОВИ ЧЕТКИ ЗА ГРИЖИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ❤️ : Котешка четка работи, заглушават свобода на космите малки иглиЧетка за отстраняване на мосв са с игла от неръждаема стомана с извити на 120 градуса и известна еластичност, което позволява на нашите домашни любимци се насладите на масаж. и четки-дождевики за грижа за коса не нанасят вреда на нашите домашни любимци, но при използването им те ще се чувстват много комфортно. ☑️ СУПЕР ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ❤️ : Самопочистващи се четки с натискането на един бутон премахване на остатъци от косата с четка за зъби.Кожата на котката, вашия домашен любимец ще се радвате на вържете я, и козина на кучета / котки ще стане блестяща и здрава.не само можете да поддържате вашите любимци чисти, но и осигурете ви чиста и гигиеничную домашна обстановка. ☑️ЕРГОНОМИЧЕН дизайн четка за козина на кучета ❤️ : Благодарение на дизайна с дълги игли четки за кучета могат ефективно да събира козина от домашни животни и няма да си цапат навсякъде козина на кучета и котки.Нашите меки четки за кучета, специално разработени с УДОБЕН изземване и плъзгане дръжка, които предотвратяват напрежението на ръцете и китките, независимо от това колко дълго сте расчесываете своя домашен любимец!. ☑️ За ГАРАНТИРАНЕ на 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ❤️Нашата четка за зъби за грижи за домашни любимци, за кучета и котки - задължително с четка за всички домашни любимци.Отличен подарък за любителите на домашни животни, ще ви бъде предоставена 24-часово сервизно обслужване.Ако не сте доволни от продукт, той може да бъде върнат по всяко време.

Други функции

Най-добри сделки