.

.

200 бр. Т-образни игли, 2 инчов Шевни игли, Игли за Перуки, направени от Неръждаема Стомана, T-образни игли за Поролоновой глави, Дълги прави Игли за Шиене, Бродерия, Кап?

200 бр. Т-образни игли, 2 инчов Шевни игли, Игли за Перуки, направени от Неръждаема Стомана, T-образни игли за Поролоновой глави, Дълги

BGN 2.79

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 Т-образни пина 2 инча са изработени от висококачествена неръждаема стомана, устойчиви на корозия, Т-образен болт остър и здрав, това е лесно да се огъват, лесни за поставяне, здрави и многократна употреба 【Т-образен дизайн】 игли за перука с Т-образна глава в голям размер, дължина 2 инча, е лесно да се запази и да заснемат.Шевни игли са предназначени за Т-образни устойчиво развитие, тяхното лесно да поставите и извадите.Т-образни шипове - добър помощник, за да направите прическа във формата на перуката, виси на леки продукти, като снимки, орнаменти. 【Случай на прилагане на】 Дълги игли за капитониране могат да бъдат широко използвани за шиене, производството на тъкани, ръчно изработени накити, демонстрация на бижута, окачване на снимки и т. Шипове за перуката за поролоновой главата при полагане на перука.Т-образни игли за блокирующего плетене - добър избор за фризьори, шивачи, шивачки. 【Лесно да се съхранява и транспортира】 Вие ще получите общо 200 бр 2-инчов Т-образни щифтове, голям дълъг притискателния щифт е лесен за използване и му е достатъчно, за да отговарят на вашите специфични изисквания. 200шт възглавница за клетки идват с една прозрачна кутия-организатора, което е удобно за носене и съхраняване. 【Удовлетворение е гарантирано】 Нашите продукти се предлагат с доживотна гаранция.Ние отделяме голямо внимание на опит и усещанията на клиентите.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с Т-образна лети остри прави барабани, ние ще предоставим на приятелско обслужване на клиенти.Т-образни игли за перука - един добър избор за стайлинг на перуката, шиене, платове, ръчно изработени накити, демонстрация на бижута, окачване на снимки и т. Нашите предимства : .

Други функции

Най-добри сделки