.

.

BESPORTBLE 100 бр. Полистирен Твърди Сърца, Играчки за Бродерия, Декорация във формата на Сърце, Занаяти за деца, Сватбени Кръгли Форми Полистирен, Полистирен Сърца за Бро?

BESPORTBLE 100 бр. Полистирен Твърди Сърца, Играчки за Бродерия, Декорация във формата на Сърце, Занаяти за деца, Сватбени Кръгли Форми

BGN 62.87

Брой продукти
На склад

БЯЛА ПЯНА сърца - Изготовляйте полистирен сърцата на безопасно стиропор, леки, практични и декоративни, които дават приятни усещания от употребаСватбени полистирен топки - дизайн във формата на сърце, изключително красив и романтичен, може би за украса на сватба, годеж, годишнина партита.ФОРМИ от стиропор във формата На сърце - те могат да се развиват естетическите способности на децата и способността за рисуване, както и стимулиране на техните творческите способности и практически умения.БЛОК - Занаяти сърцата от стиропор Този модел от стиропор с форма на сърце, изработена със собствените си ръце, много красива и лесна за използване.Не се колебайте да практикуват своите умения на изработване.Готови декорации могат да играят много добра декоративна роля за партита на различна тематика, като например сватба.ТОПКИ от стиропор, БЯЛ на цвят топки-сърца от стиропор може да се използва за художествени проекти, занаяти собствените си ръце, за рисуване и детски художествени занимания.Пратката включва 100 топки от стиропор във формата на сърце Характеристики - Цвят : бял Модел за занаяти собствените си ръце - Материал : дунапрен сърцето от стиропор за diy - Размер : 3,00 X3,00 X2,50 см /1,18 X1,18 X0 украса във формата на сърце. - Перфектният аксесоар за diy, пяна във формата на сърце перфектен за вас и вашия детска поделочного проект САМ foam занаятите. - Тези топки от стиропор са леки и малки, те са лесни за носене и съхранение, те са много практични и многофункционални за моделиране на сърцата от стиропор. - От тези топки пяна дъски може да се направи лек занаяти собствените си ръце, за украса на коледната елха, сватбени партита или други дейности неокрашенным пенопластовым сърце. - В него се използва безопасно пяна е материал, който е безопасен, нежен, практичен и може известно време да ви служи вспененными топки. - Този топчета от стиропор във формата на сърце може да colorize, залепване, изрязване, полиране и втвърдяване, за да направите всичко, което ви харесва, със собствените си ръце от стиропор във формата на сърце.Описание на продукта Форма от бял стиропор Търсите креативную, забавно и практично модел със собствените си ръце?Този модел foams сърце ще стане за вас един добър избор.сватбени теми във формата на сърца от стиропор С тези хубави интериор ви ще се подобри настроението независимо от това, в ежедневието ти, или по време на парти.

Други функции

Най-добри сделки