.

.

Дебел водоустойчив пластмасов брезент AGLZWY, прозрачен брезент 0,12 мм с люверсами, пластмасово покритие за беседки, Сверхпрочный брезент, прахоустойчив, водоустойчи?

Дебел водоустойчив пластмасов брезент AGLZWY, прозрачен брезент 0,12 мм с люверсами, пластмасово покритие за беседки, Сверхпрочный брезент,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

✔【Защита от всякакви метеорологични условия】 Тази външна завеса е предназначена за управление на външни пространства от терасата до верандата и палатаЧрез промяна на стила и използването на тези висококачествени прозрачни завеси, за да можете ефективно да изолират студения вятър отвън и запазване на топлината в помещението. ✔【Материали премиум-клас】 Дебел висок клас полиетиленов материал с дебелина 0,12 мм, който е здрав и устойчив на вятъра. 50-см антикорозионна за миене, която е удобна за натягивания въжета за фиксиране tarps. Подшитая плат Оксфорд.Укрепване и разширяване на двойна бримка.Качеството на изработка елегантен и издръжлив. ✔【Устойчив на абразия и водоустойчив】 Топлоизолация, светлинна пропускливост, водоустойчив, светло устойчиви, материалът е малко тънък, но висока якост и материал на стабилен, и той може по-добре да се справят с всички видове лошо време.Предназначени за отдих!. ✔【Широко приложение】 Много подходящ за покриване на оранжерии, като зеленчуци, ягоди, овощни дървета, укрывные стоки, укрывное обзавеждане, укрывные камиони, строителни навеси, огради, озеленяване, настилки, защита от дъжд, фабрики, складове и открит въздух. ✔【Персонално обслужване】 В допълнение към съществуващите размер tarps, можем също така да конфигурирате различни размери и разстояние между дупките в съответствие с вашите нужди. ✔【Защита от всякакви метеорологични условия】 Тази външна завеса е предназначена за управление на външни пространства от терасата до верандата и палата.Чрез промяна на стила и използването на тези висококачествени прозрачни завеси, за да можете ефективно да изолират студения вятър отвън и запазване на топлината в помещението. ✔【Материали премиум-клас】 Дебел висок клас полиетиленов материал с дебелина 0,12 мм, който е здрав и устойчив на вятъра. 50-см антикорозионна за миене, която е удобна за натягивания въжета за фиксиране tarps. Подшитая плат Оксфорд.Укрепване и разширяване на двойна бримка.Качеството на изработка елегантен и издръжлив. ✔【Устойчив на абразия и водоустойчив】 Топлоизолация, светлинна пропускливост, водоустойчив, светло устойчиви, материалът е малко тънък, но висока якост и материал на стабилен, и той може по-добре да се справят с всички видове лошо време.Предназначени за отдих!. ✔【Широко приложение】 Много подходящ за покриване на оранжерии, като зеленчуци, ягоди, овощни дървета, укрывные стоки, укрывное обзавеждане, укрывные камиони, строителни навеси, огради, озеленяване, настилки, защита от дъжд, фабрики, складове и открит въздух. ✔【Персонално обслужване】 В допълнение към съществуващите размер tarps, можем също така да конфигурирате различни размери и разстояние между дупките в съответствие с вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки