.

.

Kisangel Шампоан за деца, 4 бр., Водоустойчив Шапка с Козирка за къпане, за деца, Капачка за уши, Дизайн за деца, Синя Шапка за деца, Защитна Капачка за Шампоан, Аксесоари З?

Kisangel Шампоан за деца, 4 бр., Водоустойчив Шапка с Козирка за къпане, за деца, Капачка за уши, Дизайн за деца, Синя Шапка за деца,

BGN 34.33

Брой продукти
На склад

EVA Детска защитна капачка за къпане-тя е cartoony дизайн, красив и уникален, който ще направи вашето дете щастливо по време на вземане на душ или измиване на косата.БЕЗОПАСНА ДЕТСКА ШАПКА за ДУШ - изграждане на дренаж улеснява време на къпане, улеснява къпането на вашето бебе и му доставя удоволствие.ЧАША за промивка на ДЕТСКИЯ шампоан - регулируема капачка за шампоан. никога не се притеснявайте за постоянна замяна на козирка за къпане на вашето дете, поради ниско качество или неподходящи размери.Защитна козирка за детска баня - Дизайн на детска шапка за душ с дренаж улеснява време на къпане, улеснява къпането на вашето дете и доставя удоволствие.Шапка за плуване с уши - Креативен дизайн и ярки цветове я правят по-привлекателен и очарователен.Пратката включва 4 х шапки за душ Характеристики -Креативен дизайн и ярки цветове го правят по-привлекателен и очарователен за защита на ушите в банята. -Подходящ за момичета, момчета, бебета, малки деца и за по-малките деца, както и шапка за душ за деца. - Душ за бебето предпазва от шампоан и вода в ушите, очите или устата, са много полезни и удобни детски регулируеми шапки за плуване. - Използване на висококачествен материал EVA, лесен и по този начин обещающего здравина и издръжливост Очарователна шапки за шампоан. -Цвят : розово и синьо Детска шапчица-панел за коса - Добра форма ще привлече децата и ще ги направи щастливи по време на миене на главата Детска шапка за душ. -Материал : EVA Шапчица за очите и ушите за къпане-Размер : прибл. 28,5 x 28,5 x 1 см /11,22 x 11,22 x 0 Шапка за душ за деца.Информация за стоки, Детска шапка за душ Когато детето мие главата, шампоан предпазва от попадането на вода в очите и ушите на детето, което прави процеса на миене на главата забавен за децата.Детски шапки за душ, наистина позволяват на децата да възприемат измиване на главата като забавно занимание.

Други функции

Най-добри сделки