.

.

Два цвята сенки за очи ZITIANY, Высокопигментированная Палитра за грим на очите, Цвят на компактна пудра за мързеливи сенки за очи 2 в 1, Матово Блестящ Метал Водоустойч?

Два цвята сенки за очи ZITIANY, Высокопигментированная Палитра за грим на очите, Цвят на компактна пудра за мързеливи сенки за очи 2

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

★ 【Цветни мързеливи сенки за очи 2 в 1】 Всяка палитра сенки за очи съдържа два различни цвята, има много цветове за изборПалитра сенки за очи включва в себе си два цвята за миг градиентной перушина!Лесно създаване на прекрасни, нежни градиентные цветове за изтънчен, естествен грим на очите.Няма суетливого наслояване и смесване. ★ 【Лесно растушевывается и дълго пазената】 Лесно растушевывается осигурява широк спектър от високо и кадифено гладка прах, който лесно се разпределя по очите.Той също притежава дълготрайна устойчивост на вода, така че вашите прекрасни очи ще изглеждат така сякаш им е достатъчно за целия ден. ★【Създава различни образи】Тези разнообразни сенки за очи класически златни, топъл кехлибар и шоколадови нюанси с матово покритие, метална и блестящо покритие позволяват да преминете от ярка загорелого начин към затъмнен за създаване на опасен бляскав грим. ★【Популярна палитра сенки за очи】Добре редактиран предлага се в компактна опаковка и са идеални за пътуване.Може лесно да се съхранява в косметичке, и това е идеалният грим, който просто е необходим, за да се измъкнем от масата на дансинга.Много професионален визажистам харесва, защото го водоустойчивост поддържа външния си вид за няколко часа, не выцветая и без нужда от повторно нанасяне. ★ 【Гаранция на продуктите】 Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.ZITIANY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа.Добре дошли в магазин "ЦИТИАНЫ"?На вашия избор от множество козметични средства, средства за фризьорство и грим, ако се интересувате, можете да натиснете, за да влезете в нашия магазин, да видите, по-качествени и евтини стоки очакват вашето пристигане Описание на продукта : ? Име на продукта : два цвята палитра сенки за очи?Цветове : 24 цвят на избор?Тип кожа : Всички ?Срок на годност : 3 години?Пакет съдържание : 1 бр. палитра сенки за очи Внимание : ? 1. Моля, не използвайте за други цели, освен за грим. Моля, не се излагайте на пряка слънчева светлина или прекалено висока или прекалено ниска температура. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Други функции

Най-добри сделки