.

.

SOLUSTRE 3d Стикери 12 бр. за Хелоуин, Деня на мъртвите, Паяжини, Татуиране на Цялото Лице, за Жени, Мъже, Възрастни, Деца, за селското стопанство и Партита за Хелоуин, Детск?

SOLUSTRE 3d Стикери 12 бр. за Хелоуин, Деня на мъртвите, Паяжини, Татуиране на Цялото Лице, за Жени, Мъже, Възрастни, Деца, за

BGN 44.24

Брой продукти
На склад

- материали : Този стикер за лице под формата на паяжината е изработена от висококачествени материали, които са трайни и не вредят на кожата - Класическа мода : Изискана мода, произволни. - Лесна употреба : Еднократно, прост и удобен. - Перфектните аксесоари : лесно се поставя, индивидуална и интересна украса. - Гъвкавост и изтънченост : всяко разполагане на всички видове грим. - материали : Този стикер за лице под формата на паяжината е изработена от висококачествени материали, които са трайни и не вредят на кожата. - Класическа мода : Изискана мода, произволни. - Лесна употреба : Еднократно, прост и удобен. - Перфектните аксесоари : лесно се поставя, индивидуална и интересна украса. - Гъвкавост и изтънченост : всяко разполагане на всички видове грим.Описание Този стикер с изображение на паяжината на Хелоуин са изработени от материал, тънък и трайно, тези ужасни модели са много реалистични и са идеални за костюмирани партита за Хелоуин, детски партита и много други.Характеристики - Цвят : Различни цветове - Материал : Хартия Размер : 17,00 X14,00 X0,10 см, 6,68 X5,50 X0,04 инча.- материали : Този стикер с изображение на паяжината е изработена от висококачествени материали, които са трайни и не вредят на кожата.- Класическа мода : Изискана мода, произволни.- Лесна употреба : Еднократно, прост и удобен.- Идеалните аксесоари : лесно се поставя, индивидуална и интересна украса.- Гъвкавост и изтънченост : всяко разполагане на всички видове грим.Пакет, включващ 12 x татуировки под формата на паяжината на Хелоуин.

Други функции

Най-добри сделки