.

.

Флисовое Одеяло под формата на Леопард, Уютно Топло Плюшевое Леопардовое Одеало, Кафяво-Леки Завивки за мека мебел, диван комплекти, Легла, Къмпинг, за Пътуване 40x50 ?

Флисовое Одеяло под формата на Леопард, Уютно Топло Плюшевое Леопардовое Одеало, Кафяво-Леки Завивки за мека мебел, диван комплекти, Легла,

BGN 6.96

Брой продукти
На склад

? Меко и уютно : Нашето фланелевое флисовое одеало Леопард, изработени от висококачествен 100% полиестер от микрофибър, което е много меко, здраво и топло западното одеало, което проветрено и издръжлив, плюс това не добри.когато, не се навива, не избледняват, не сяда.Това пушистое одеяло лесно, както го отлични дишащи и удобни характеристики ще ви осигури отлични впечатления. ?Размер : 40 х 50".Той е предназначен за използване с новороденото възраст, за деца и др.Подходяща за деца, момчета и момичета, домашни любимци. гладка на допир споделят вашето дете от сладък сън. 50 "X60", които най-добре използването на дивана, стола или любимия си стол. или това могат да бъдат кондиционирующие шалове и шалове.Той също така е подходящ за използване на открито, когато вие дремлете в офиса или я носите със себе си в колата. Размер на 60 "X80", който е достатъчно голям, за да го използва в пълна легла или едно двойно легло, като одеала или под чаршафа. ? Елегантен и издръжлив дизайн : Леопардовый принт дава този одеялу елегантен и отличен външен вид, като придава елегантен вид на вашата луксозни мебели и стая.Можете да използвате това одеяло под формата на леопард като декор за вашата спалня, хол или своята практика за разтегателни дивана, това е покривало за легло с леопардовым принтом пелерини и меки, сладки и леки. ?Многоцелеви : Укутайтесь фланелевым флисовым каре с леопардовым принтом по време на гледане на телевизия, пие топла напитка на дивана.Завернитесь в леопардовое одеяло, четене на книга, или вздремните прохладни вечери.Одеяло задължително да е в офиса, на дивана, в хола, в двора или дори в колата. улични одеяла за полети, пътуване, къмпинг, пикник, независимо от това, дали искате да го използвате за летен сън или достатъчно топло за зимата, това е набросное одеяло, подходящи за всеки сезон и на всяко помещение. ? За гарантиране на 100% удовлетворение : Нашето уютно покривало за легло с леопардовым принтом ще ви помогне да се отпуснете и прекарате време със семейството си, то ще се хареса на всички деца и възрастни.Определено, идеален подарък за празник, рожден ден, нов дом, годишнина.Ако случайно испачкаете му, машинно пране в студена вода се извършва в щадящем режим.Обаче, ако не сте доволни от получения продукт, вие винаги можете да се свържете с нас по всяко време, а вие също можете да се върнете или да го замени в рамките на 30 дни.

Други функции

Най-добри сделки