.

.

Мебелни подступенки HANIHUA 2-Цолови Черни Подступенки за легла (комплект от 4), Асансьори за тежки легла, Подступенки за маса, мека мебел, Дивани, писмено масата, Регули?

Мебелни подступенки HANIHUA 2-Цолови Черни Подступенки за легла (комплект от 4), Асансьори за тежки легла, Подступенки за

BGN 7.36

Брой продукти
На склад

【ТВЪРДИ МАТЕРИАЛИ】 : Здрави мебелни щрангове от полипропилен могат да се настанят до 1300 паунда на мебелиТе не ще се разклати и лесно за използване.По-стабилен (диаметър : 2,71 инча, височина : 2,55 инча). 【Отлично обслужване】 100 дни без риск : Ние сме сигурни, че ще ви хареса HANIHUA risers, така че ние ви даваме 100 дни, за да опитате да ги имаме или да си върнат парите в пълен размер. 【РЕГУЛИРУЕМА КОНСТРУКЦИЯ】 : Щрангове легла лесни за монтиране на подходяща височина.Под леглото и мебели е добавен допълнително пространство, за да се направи почистването по-удобно. 【Устойчива на плъзгане конструкция на амортисьора】 : Долната част на щранг изпълнена с неплъзгащи гумено уплътнение от TPU, тя може да защити мебели и подове от надраскване, а също и за намаляване на вибрациите.Това може също да ги предпази от влага.Щрангове се прилагат за повдигане легла, мека мебел, кушеток, шкафове, маси, столове и хладилник. 【Съдържанието на опаковката】 : В кутия 4 комплекта, всеки комплект включва 2 черни стойка и 1 дъното от TPU.Съвети : Тъй като мебели има определено тегло, най-добре е да определят го двама души за сигурност.Моля, проверете размера преди закупуването на стоката. 【ТВЪРДИ МАТЕРИАЛИ】 : Здрави мебелни щрангове от полипропилен могат да се настанят до 1300 паунда на мебели.Те не ще се разклати и лесно за използване.По-стабилен (диаметър : 2,71 инча, височина : 2,55 инча). 【Отлично обслужване】 100 дни без риск : Ние сме сигурни, че ще ви хареса HANIHUA risers, така че ние ви даваме 100 дни, за да опитате да ги имаме или да си върнат парите в пълен размер. 【РЕГУЛИРУЕМА КОНСТРУКЦИЯ】 : Щрангове легла лесни за монтиране на подходяща височина.Под леглото и мебели е добавен допълнително пространство, за да се направи почистването по-удобно. 【Устойчива на плъзгане конструкция на амортисьора】 : Долната част на щранг изпълнена с неплъзгащи гумено уплътнение от TPU, тя може да защити мебели и подове от надраскване, а също и за намаляване на вибрациите.Това може също да ги предпази от влага.Щрангове се прилагат за повдигане легла, мека мебел, кушеток, шкафове, маси, столове и хладилник. 【Съдържанието на опаковката】 : В кутия 4 комплекта, всеки комплект включва 2 черни стойка и 1 дъното от TPU.Съвети : Тъй като мебели има определено тегло, най-добре е да определят го двама души за сигурност.

Други функции

Най-добри сделки