.

.

Възглавница за шията, Преносима Надуваема Възглавница Sofftширокое Прилагането на Стекающаяся Плат Ергономична за влака (Военноморски флот)

Възглавница за шията, Преносима Надуваема Възглавница Sofftширокое Прилагането на Стекающаяся Плат Ергономична за влака (Военноморски

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Регулируем обтегач : Надуваема възглавница е регламентирана дизайн с двойна катарама, а ключалката да регулирате размера и стягане на якатаШирока гама от приложения : Надуваеми възглавници може да ви гарантира пълноценна почивка в пътуване, самолети, влакове, коли и друг транспорт.Лек и портативен : Отворете капачката газоотводного клапан за лесно отнесена въздух, натискам, и газ, бързо ще излезе, че са удобни при съхранение.Лекота на употреба : Уверете се, че тапата изпускателния клапан е затворен, отворете капачката накачивающего автомобила и след това започнете да щракнете върху бутона накачивающего клапан за бързо надувания.Флокированная плат : Изработени от флокированной тъкан без чакъла, които пречат на вашето сън или почивка.Можете да с комфорта на гледане на телевизия у дома. Регулируем обтегач : Надуваема възглавница е регламентирана дизайн с двойна катарама, а ключалката да регулирате размера и стягане на яката. Широка гама от приложения : Надуваеми възглавници може да ви гарантира пълноценна почивка в пътуване, самолети, влакове, коли и друг транспорт. Лек и портативен : Отворете капачката на газ изпускателния клапан за лесно отнесена въздух, натискам, и газ, бързо ще излезе, че е удобен за съхранение. Лекота на употреба : Уверете се, че тапата изпускателния клапан е затворен, отворете капачката в автомобила и след това започнете да натискате бутона в клапан за бързо надувания. Флокированная плат : изработени от флокированной тъкан, без остри ръбове, които пречат на вашето сън или почивка.Можете да с комфорта на гледане на телевизия у дома.Как да използвате : 1. Затегнете капачката изпускателния клапан за газ, натиснете бутона накачивающего клапан няколко пъти, за да се издуват, а след това затегнете капачката накачивающего автомобила след измиване. Когато трябва да се разпръсне, отворете капачката на вентилационни клапи, за да изразят дефлация Спецификация : Вид на продукта : надуваема възглавница Материал изделия : флокированный Размер на продукта : 36x23 см/14,17x9,06 инча (размерът на надутом състояние, има грешка) е Метод надувания : Натиснете, за да се издуват (доставка на изпуснати състояние, трябва да кликнете и да увеличат себе си, когато го използвате) Списък на пакетите : 1 Надуваема подушкапримечание : 1. Не претоварвайте надуваем тип2.

Други функции

Item Type:
Inflatable Pillow
Product Material:
Flocking
Product Size:
36 x 23cm / 14.17 x 9.06in(The size in the inflated state, there is an error)
Inflation Method:
Press to inflate(The delivery is in a deflated state, you need to press and inflate yourself when using it)
Package List:
1 xInflatable Pillow:
Note:
1. Don't overcharge the inflatable type:
2. There may be some smell when just opened, it is recommended to put it in a ventilated place for a few hours before using:
Най-добри сделки