.

.

Коприна Калъфка за коса и кожа, Калъфки за възглавници от коприна Тутового цвят Стандартен размер, Против Акне, Охлаждащи, За красотата на Съня, От двете страни, Кал?

Коприна Калъфка за коса и кожа, Калъфки за възглавници от коприна Тутового цвят Стандартен размер, Против Акне, Охлаждащи, За красотата

BGN 10.66

Брой продукти
На склад

?【Се бори с на сухо и акне】Копринени калъфки за възглавници, произведени от висококачествени копринени тъкани, богати на 18 аминокиселини, които, както се смята, ефективно стимулира метаболизма на клетките на кожатаПо този начин кожата ви ще се поддържа балансирана влажност, необходима за образуването на защитен слой.Колкото повече влага се съдържа в кожата ви, толкова по-малко забележими фини линии и бръчки. ?【Защитете косата и лицето】 една Трета от живота си прекарваме в леглото - животът може да стане по-добре, ако превърнем нашата мечта в копринена спа център.Нашата калъфка от чиста коприна тутового цвят с лек гланц е перла блясък, който придава мекота на лицето и на косата, което позволява на косата да се плъзга, намалява триенето на 45% и намаляване на лицевите бръчки.Той също така защитава вашата къдрава коса от entanglements и им придава естествен и здравословен блясък. ?【Терморегулятор】Коприна и притежава присъщите му охлаждаща способност, като придава копринена калъфка луксозен вид.Достъпен през цялата година, естествена коприна регулира температурата, при запазване на прохлада през горещото лято и топло през зимата.Калъфка за възглавница от естествена коприна са идеално подходящи за спане. ?【Добра изработка】 Нашите копринени калъфки за възглавници DBKSLIK са произведени с грижа за вас, дължина на шивашката игла е 4 бод / 1 см, шевове чист и тънки, здрави и трайни, конструкция със скрити цип прави коприна калъфка идеална за съхранение на възглавници за през нощта.Не трябва постоянно да се движат, голяма дупка и дълъг цип улесняват поставянето на възглавница. ?【Идеален подарък】 Изберете от широка гама цветове и размери, купуват нашите стоки и упаковывайте ги необичаен подарък кутия-плик.Коприна - символ на любов, щедрост и елегантност, така копринени калъфки за възглавници - идеалният избор за подаръци за рождени дни, годишнини, Св. Валентин, Ден на майката, Коледа, Деня на благодарността, Нова година.

Други функции

Най-добри сделки