.

.

VOSAREA Малки Плетени Кошници с Втулки Кошница за Рафтове Правоъгълна Кошница от Ракита Кошници от Ратан Органайзер за дребни Неща Държачи За Козметика (Бежов)

VOSAREA Малки Плетени Кошници с Втулки Кошница за Рафтове Правоъгълна Кошница от Ракита Кошници от Ратан Органайзер за дребни

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Плетени кошници за защита на околната среда】 - Кошница за съхранение, изработен от билкови въже, платЕкологично чисти растителни влакна и подвижна вътрешна подплата, удобна в переноске, силни и издръжливи. 【Модерен дизайн】 - Прост, но класически дизайн хранилище и елегантен цвят.Прост и класически, вечния.Това може да стане за вас стилен и лесен за декорация. 【Органайзер за дома】- Нашият набор от плетени кошници могат да се използват в хола, спалнята, банята, килера и т. Елегантен комплект кошници не само ще ви помогне да организирате, но и красят вашия дом. 【Кошница за съхранение на няколко вида за използване на】 - Идеална за съхранение на козметика, ключове, монети, DVD-та, книги, кърпи, чорапи и други малки предмети. 【Размери на продукта】-Размер около : 20,00 X13,00 X5,00 см /7,86 X5,11 X1,97 инча.За вас има два цвята, бежов и кафе, можете да ги използвате заедно, че са спестява пространство, когато не се използва. 【Плетени кошници за защита на околната среда】 - Кошница за съхранение, изработен от билкови въже, плат.Екологично чисти растителни влакна и подвижна вътрешна подплата, удобна в переноске, силни и издръжливи. 【Модерен дизайн】 - Прост, но класически дизайн хранилище и елегантен цвят.Прост и класически, вечния.Това може да стане за вас стилен и лесен за декорация. 【Органайзер за дома】- Нашият набор от плетени кошници могат да се използват в хола, спалнята, банята, килера и т. Елегантен комплект кошници не само ще ви помогне да организирате, но и красят вашия дом. 【Кошница за съхранение на няколко вида за използване на】 - Идеална за съхранение на козметика, ключове, монети, DVD-та, книги, кърпи, чорапи и други малки предмети. 【Размери на продукта】-Размер около : 20,00 X13,00 X5,00 см /7,86 X5,11 X1,97 инча.За вас има два цвята, бежов и кафе, можете да ги използвате заедно, че са спестява пространство, когато не се използва.Този обект представлява многоцелевую кошница за съхранение, сплетенную ръчно, която е изработена от плетеного материал за конкретно и трайни употреба.Кошница от ракита с подплата - отлично решение за организация и съхранение на вещите за дома, банята или офиса.Можете да го използвате за съхранение на бельо, козметика, книги и други предмети за ежедневна употреба.Малки плетени кошници, определено е перфектния аксесоар за дома.

Други функции

Най-добри сделки