.

.

Гумен Лист COHEALI, Самовосстанавливающийся Подложка За рязане, Професионален: Въртящата се Подложка за Шиене, Дъска за Рязане за Ръкоделието, Не Прорезна Мат, 3 бр. за ?

Гумен Лист COHEALI, Самовосстанавливающийся Подложка За рязане, Професионален: Въртящата се Подложка за Шиене, Дъска за Рязане за

BGN 5.97

Брой продукти
На склад

ВЪРТЯЩАТА се ПОДЛОЖКА ЗА РЯЗАНЕ - предпазва плота от ножове, резаков, канцеларски материали и други инструменти за творчествоСАМОВОССТАНАВЛИВАЮЩИЙСЯ прорезна мат - той може да осигури по-голяма гъвкавост, както и лесно да го вземат със себе си и да се съхраняват.Решетчатая въртяща се дъска за рязане - С кръгли ъглов дизайн, като по този начин няма да навреди на ръцете или пръстите на ръцете, по-практичен и удобен. подложка за въртящи се ножове-материал PVC и изящна изработка, проектиран по такъв начин, че на повърхността не остават следи от порязвания.ВЪРТЯЩА се ДЪСКА за РЯЗАНЕ - задължителен инструмент за всички любители, рукодельниц, квилтеров, ентусиасти, любители нарязани на хартия и т. ВЪРТЯЩИ РАЗДЕЛОЧНЫЙ ПОДЛОЖКА - предпазва плота от ножове, резаков, канцеларски материали и други инструменти за творчество.САМОВОССТАНАВЛИВАЮЩИЙСЯ прорезна мат - той може да осигури по-голяма гъвкавост, както и лесно да го вземат със себе си и да се съхраняват.Решетчатая въртяща се дъска за рязане - С кръгли ъглов дизайн, като по този начин няма да навреди на ръцете или пръстите на ръцете, по-практичен и удобен. подложка за въртящи се ножове-материал PVC и изящна изработка, проектиран по такъв начин, че на повърхността не остават следи от порязвания.ВЪРТЯЩА се ДЪСКА за РЯЗАНЕ - задължителен инструмент за всички любители, рукодельниц, квилтеров, ентусиасти, любители на рязане на хартия и т. Описание Ако търсите подложка за рязане, а след това си търсения окончены!Това е така, защото нашите продукти ще отговарят на вашите нужди във всички видове занаяти собствените си ръце.Лесен за употреба, подходящ за професионална и лична употреба.Характеристики - Материал : PVC - Цвят : зелен, син, черен - Размер : приблизително 15,20 X11,00 X0,50 см, 5,97 X4,32 X0,20 инча - Задължителен инструмент за всички ентусиасти, занаятчии, квилтеров, ентусиасти, любители на рязане на хартия и т. - Той предпазва плота от ножове, резаков, канцеларски материали и други инструменти за творчество.- Материал PVC и изящна изработка на производство, разработен по такъв начин, че да не оставят следи от порязвания, направени на повърхността.- С кръгла ъглов дизайн, като по този начин няма да навреди на ръцете или пръстите на ръцете, по-практично и удобно.- Той може да предложи по-голяма гъвкавост, както и лесно да го вземат със себе си и да се съхраняват.

Други функции

Най-добри сделки