.

.

Набор от нещастници, които за душата, кошница за душ, Държач за четка за зъби, Държач за сапун, Инсталация за една секунда БЕЗ Пробиване, Подвижни Засмукване Органай?

Набор от нещастници, които за душата, кошница за душ, Държач за четка за зъби, Държач за сапун, Инсталация за една секунда БЕЗ Пробиване,

BGN 22.03

Брой продукти
На склад

【Инсталация за една секунда】 - Без пробиване, без винтове, без дупки, без лепило, без инструменти за нанасяне на нещастници просто изберете гладка повърхност, премахнете отметката защитен калъф и силно кликнете на дъската за "PUSH", докато не чуете "ПЪФ", една секунда, за да завършите инсталацията.Дори едно дете може лесно да се установи този душ тава. 【Патентована издънка】 - Окачен душ caddy с вендузата е оборудван с нашата патентована вендузата бионического дизайн като пипала на октопод, които създават един вакуум печат за дълготрайна фиксация, а също и от висококачествен материал, устойчив на атмосферни въздействия (от-4 ° F до 174 ° F), водоустойчив, маслостойким и антивозрастным.Подвесная кошница за душ може да побере до 10 кг / 22 паунда и остава трайно в продължение на много години след инсталира без никакви проблеми. 【Уникален дизайн дренаж около периметъра на】 - Много дренажни отвори и наклон на дъното -6 ° осигуряват най-добрата вентилация на въздуха и отвеждане на вода.Уверете се, че вашите средства за вана бързо се изсушава на въздуха, и са били чисти.Шкаф за баня свалящ.Можете също така да вземете този органайзер за душата кутийка за организация на масата. 【Многофункционален】 -Издънка на чудесно за душ/ баня/ вана/плот/ кухня / жилища извън кампуса / студентски апартаменти и много други неща.Кошница за шампоан, гел за душ, козметика, балсам за коса и много други.Освен това, тази кошница за душ bsthroom е с дизайн куки, с намек на огради, можете да поставите в нея своите кърпи, четки.Титуляр сапун за баня, държач за сапун и четка за зъби за четка за зъби, паста за зъби и кисточек за грим и т. 【Топли уши】 - Набор от нещастници, които е най-подходящ за порьозни, непроницаемых, гладки повърхности, като например стъкло, огледало, полиран метал, неръждаема стомана, пластмасова дъска, стенни плочки, гранули гранит и т. Моля, напомни, че не се придържаме към линията на фугиране. 【Инсталация за една секунда】 - Без пробиване, без винтове, без дупки, без лепило, без инструменти за нанасяне на организатор за душата на присоске.Просто изберете гладка повърхност, премахнете отметката защитен калъф и натискайте силно в борда на длан "PUSH", докато не чуете "ПЪФ", ЕДНА секунда, за да завършите инсталацията.Дори едно дете може лесно да се установи този душ тава.

Други функции

Най-добри сделки