.

.

Homoyoyo 1 бр. Държач за Кърпички в Кутия За съхранение на Салфетки Диспенсер за хартиени Кърпички Диспенсер за хартиени Кърпички Титуляр за Хвърляне на Салфетки Диспе?

Homoyoyo 1 бр. Държач за Кърпички в Кутия За съхранение на Салфетки Диспенсер за хартиени Кърпички Диспенсер за хартиени Кърпички

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

СТЕНЕН КУТИЯ за салфетки - подходящ за съхранение на хартиени кърпички в банятаДЪРЖАЧИ за ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ - за да инсталирате просто махнете отметката от лепило, след това плътно натиснете го към стената и накрая, задайте рафт.На КАПАКА на КУТИЯТА и СПОРТА КЪРПИЧКИ за ГРИЖА за ЛИЦЕТО - изработен от пластмаса, който не се страхува от влага, когато се използва.Пластмасов ДЪРЖАЧ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ СТЕНЕН ДЪРЖАЧ за ХАРТИЯ със свободна СТЕНА За БАНЯ, КУХНЕНСКИ ДЪРЖАЧ ЗА кърпички - Размери : около 20,3x11,2x10,2 см, лек, лесен за заменяемый.КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ - САМОЗАЛЕПВАЩА - Не увреждат стената, без да оставя драскотини по стената.СТЕНЕН КУТИЯ за салфетки - подходящ за съхранение на хартиени кърпички в банята.ДЪРЖАЧИ за ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ - за да инсталирате просто махнете отметката от лепило, след това плътно натиснете го към стената и накрая, задайте рафт.На КАПАКА на КУТИЯТА и СПОРТА КЪРПИЧКИ за ГРИЖА за ЛИЦЕТО - изработен от пластмаса, който не се страхува от влага, когато се използва.Пластмасов ДЪРЖАЧ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ СТЕНЕН ДЪРЖАЧ за ХАРТИЯ със свободна СТЕНА За БАНЯ, КУХНЕНСКИ ДЪРЖАЧ ЗА кърпички - Размери : около 20,3x11,2x10,2 см, лек, лесен за заменяемый.КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ - САМОЗАЛЕПВАЩА - Не увреждат стената, без да оставя драскотини по стената.Списък на пакетите 1 x кутия за салфетки Характеристики - Цвят : бял Държач за тоалетна хартия Монтиране на стена Бял. - Материал : пластмасов Държач за хартия, Диспенсер за хартиени кърпички. - Размер : около 20,3x11,2x10,2 см. държач за кърпички. - Със самозалепваща обратна страна, с помощта на която може да бъде свободно пробиване стенни кутия за салфетки. - Той е изработен от пластмаса, който не се страхува от влага, за да се използват стенни кутия за салфетки. - до стената, без да оставя драскотини по капака на кутията за салфетки. - Подходящ за съхранение на хартиени кърпички в самоклеящемся держателе за тоалетна хартия в банята. - за да инсталирате просто махнете отметката от лепило, след това плътно натиснете го към стената и накрая, поставете рафта на притежателя на ролки, салфетки.Описание на продукта Държач за кърпички Тази стенни кутия за салфетки, изработен от пластмаса, който не се страхува от влага за употреба в банята и тоалетната.

Други функции

Най-добри сделки