.

.

DOITOOL 1 бр., Рафт за Тоалетна, Срок за съхранение, полици за Душата, Органайзер за грим, полици за съхранение на Тоалетни, Стойка за съхранение на закрито, употреба за Б?

DOITOOL 1 бр., Рафт за Тоалетна, Срок за съхранение, полици за Душата, Органайзер за грим, полици за съхранение на Тоалетни, Стойка за съхранение

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Срок на съхранение в банята : Проста и елегантна, подходяща естетика хора, ще ви осигури по-голямо удобствоМетална кошница за баня : Лесен за инсталиране, резервоара за тоалетна /приземистого тоалетната чиния може да бъде на върха.Използвайте всичко на макс и спестете място.Подвесная метална количка : Рафтове за съхранение с голям капацитет ви помогне бързо да намерите това, което ви трябва, без да губите време.Домашна сушилня за дрехи.Срок на годност-органайзер за грим : материал , антикоррозийный, анти-стареене и безопасен за продължителна употреба.Домашна сушилня за дрехи.Държач за съхранение в банята : Създаване на прости и елегантни пейзажи за вашата домашна кухня, спалня, антре, баня, офис.Пакетът включва 1 x рафтове за съхранение Характеристики - Цвят : Бял метална кошница за баня. - Размер : 34,00 X17,00 X15,50 см. / 13,36 X6,68 X6,09 инча, закачалка за различни неща в домашната си баня. - Материал : срок на годност-органайзер за грим от въглеродна стомана. - Функция се състои в това, че той не се чупи, той не ще навреди на стената и не оставя следи, когато сте го махнали с рафтове за съхранение на резервоари. - Стелажи за съхранение с висока носеща способност и е подходящ за съхранение на вещи в хотели, баните и на други места. Срок на годност-органайзер за грим. - Багажник за съхранение в банята може да ви помогне да се съхранява на различни стоки за баня, удобна за използване домашна рафта за съхранение. - материал , антикорозионна, стареене, здрава и безопасна за продължителна употреба, поставка за съхранение на резервоари. - Стелажи за съхранение с голям капацитет ви помогне бързо да намерите това, което ви трябва, без да губите време в титуляр за шампоан в банята.Информация за товарахдомовой рафтове за различните стоки Този багажник е различен изискан изработка, устойчивост на корозия, устойчивост на износване и висока носеща способност.Стелаж за съхранение на резервоари без перфорация, подходящ за бани, кухни.Рафт за съхранение вкъщи Използвайте този рафт, за да направите стаята си по-чист и подреден.

Други функции

Най-добри сделки