.

.

Максимално удоволствие от 12ШТ чалми на главата с уши зайче великден, плюшени ленти за коса с уши зайче великден на почивка, детски великденски рожден ден, подаръци ?

Максимално удоволствие от 12ШТ чалми на главата с уши зайче великден, плюшени ленти за коса с уши зайче великден на почивка,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Материал : меки плюшени тъканиУши на заек представляват железни протака в ушите, и може да ги свободно да се огъват. 12 Чалми на главата от великден заек (дължина 11,81 инча), един размер подходящ за повечето, подходящ за деца и възрастни.Бели уши с розов вътрешното ухо.Те ще се слее с вашия великден дрехи почивка и да придадат повече атмосферата вечеринкам и фестивали.Добавете ги към всеки празничната заедно, за да добавите забавление на вашия празник.Идеален аксесоар за деца на Великден.Аксесоар за превръзка на главата за празнични партита, пижамной парти, ергенско парти или офис партита изберете комплект аксесоари за костюм на плюшено пухкав заек с тематични заек.Също така е идеален за бебешки партита, размери и са подходящи за деца.Също много подходящ за рожден ден, клуб, или просто за ежедневно носене.Описание на продукта:. Размер : дължина 11,81 инча.Пратката включва : 12 чалми на главата от великден заек.Идеален аксесоар за деца на Великден.Аксесоар за превръзка на главата за празнични партита, пижамной парти, ергенско парти или офис партита изберете плюшено костюм пухкав заек. комплект аксесоари с тематични заек.Също така е идеален за бебешки партита, размери и са подходящи за деца.Също много подходящ за рожден ден, клуб, или просто за ежедневно носене.

Други функции

Най-добри сделки