.

.

Прозрачно Масло за устни Стъклен Блясък За устни Хидратира Прозрачен Блясък За устни, Не е Лепкав Нюанс За устни, По-Подпухнали Устни, Серум За Грижа За Устните, Коп?

Прозрачно Масло за устни Стъклен Блясък За устни Хидратира Прозрачен Блясък За устни, Не е Лепкав Нюанс За устни, По-Подпухнали Устни, Серум

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Овлажнява устните, задържа влагата и придава блясък без лепкавостАнтипригарная формула осигурява по-плътни устни с екстремен блясък и максимален обем.Намалява Малките бръчки по устните, овлажнява и лекува.Охлаждащ ефект, освежаване и успокояване на Напукани устни.Вашите устни ще изглеждат толкова здрави и красиви.Прозрачно масло за устни, стъклен блясък за устни, овлажнява, Прозрачен блясък за устни, нелипкий нюанс за устни, серум за грижа за устните, копър extreme shine, блясък за устни Характеристики : Намалява малките бръчки по устните, овлажнява и лекува.Овлажнява устните, задържа влагата и придава блясък без лепкавост.Охлаждащ ефект, освежаване и успокояване на Напукани устни.Вашите устни ще изглеждат толкова здрави и красиви. Антипригарная формула обещава по-плътни устни с екстремен блясък и максимален обем.Технически характеристики : Материал : течност Размер : приблизително.49 Цвят : 6 вид Допълнително Опаковка включва : 1x Прозрачен блясък за устни Забележка : 1. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Други функции

Най-добри сделки