.

.

Удължаване на коса във формата на Лъч BARSDAR, Директен Синтетични Перука, Напълно Кратък Сноп като Конска Опашка, Аксесоари за Коса, Еластична, Лесна Ластикът за коса ?

Удължаване на коса във формата на Лъч BARSDAR, Директен Синтетични Перука, Напълно Кратък Сноп като Конска Опашка, Аксесоари за

BGN 7.79

Брой продукти
На склад

【Идеалното натрупване под формата на лъч в опашката】 Закручивающийся перука от BARSDAR - това е забавен, иновативен перуки, готови за чорапБуйни права коса с леки swirls са идеални за създаване на непредпазливи и освежаваща греди или къси опашки. 【Меки и естествени коса】 Неаккуратный кок за коса е изработена от вносни устойчиви на топлина синтетични влакна премиум-клас.Изглежда и се усеща като естествена коса, лесно се съчетава с консистенция на вашата собствена коса. 【Игриво】 Огнеупорни синтетични перука за коса могат да бъдат завить, поставени или да се оправям с помощта на плойки с регулируема температура (до 350 ° F / 180 ° C) или гладене. 【Лесно крепящийся】 Неаккуратный връзка с леко извити с ластик, просто скрутите и увийте около собствения си кратка или дълга опашка, и в рамките на няколко секунди косата без усилия ще имат обем и твърдост. 【Топло съвет】 * Увеличете яркостта на екрана за прецизен подбор на цветове! **BARSDAR носи отговорност за качеството на всички продукти.Пишете ни по всякакви въпроси!.

Други функции

Най-добри сделки