.

.

Yardwe Хищник Инструмент, Риболовни Принадлежности, Риболовни Принадлежности, 2 елемента Плаж 2 елемента от Неръждаема Плажната Неръждаема Стомана Раци Скоби Скоба з?

Yardwe Хищник Инструмент, Риболовни Принадлежности, Риболовни Принадлежности, 2 елемента Плаж 2 елемента от Неръждаема Плажната

BGN 9.10

Брой продукти
На склад

Инструмент за морски риболов на морски дарове : изработен е от материал от неръждаема стомана, който лесно се повреждат и не може да бъде повреденБитумен инструмент Crabs : Фино качество на изработка и външен вид предоставят на неговата популярност и практичност.Инструмент за улов на раци : Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Захват за влечуги : Въпреки обикновен външен вид, той е много практичен при употреба.Змия тонг : Отличен инструмент за улов на раци, щук и други морски дарове. В комплекта са включени 4 x затягане Характеристики -Благодарение на простия дизайн, изземването, облегчающему зажимание морски дарове на плажа. - Цвят : сребрист. - Чудесен инструмент за улов на раци, щука и други морски дарове. - Размер : около 12,50 X5,50 X0,80 см/ 4,91 X2,16 X0,31 инча. - Материал : Неръждаема стомана. - изработен от материал от неръждаема стомана, който е и няма да бъде лесно е повреден. - С удобна дръжка, удобна за хващане и работа, спестяване на разходите за труд. - Благодарение на гъвкавост дизайн, удобен за носене на открито и е много практичен.Информация за стоки търсите професионалист, достъпни скоба?Търсите издръжлив скоба, която може да изпълнява множество работи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален клип, следва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Други функции

Най-добри сделки