.

.

Toddmomy Еластична Каишка 3 Крачета Състезателни Ленти 8 бр. Эстафетная Раса Играта Карнавал или в Деня на Полета за Игра На Закрито и Открито, тийм билдинг Играта Вечер?

Toddmomy Еластична Каишка 3 Крачета Състезателни Ленти 8 бр. Эстафетная Раса Играта Карнавал или в Деня на Полета за Игра

BGN 10.20

Брой продукти
На склад

Polyester ✨ Здрава и надеждна : изработени от полиестер отвън и гумени еластични въжета вътре, тези цветни въжета за эстафетных състезания на крака се различават по якост и износоустойчивост, здравина и висока еластичност, са безопасни и удобни, че няма да е лесно по време на цялата игра с каишка за джогинг. ✨ 3-те на крак състезателни ленти : вие ще получите 8 комплекта на 3-те ножных състезателни ленти в 4-те цвята, включително червено, жълто, зелено и синьо, по 2 броя от цвят; ще Можете лесно различаването на цветове екипи и получаване на безкрайно удоволствие от играта щафета. ✨ Универсална употреба : тези трехногие бягащи лента са подходящи за диви игри, эстафетных състезания, партита по повод рожден ден, игри на закрито и на открито, модни игри, семейни събирания, игри за сплочению екипа и на още много други места, че може да се засили сплотеността обучават сътрудничество и способност за работа в екип, добавяйки забавление на вашите сбирките. ✨ Закопчалката на една кука и контур : можете да здраво се свързват закопчалка на една кука и контур бягаща лента за краката към голеностопным стави на двама души, за да се намали триенето между тях ступнями, че може да помогне за заключване на краката, намаляване на риска от нараняване поради техните несъответствия. ✨ Какво получавате? : Опаковката включва 8 парчета 3-те ножных състезателни ленти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Описание Еластична лента е изработена от мека, износостойкого, цветостойкого и лесно моющегося материал.Той не отслабва по време на тренировка и е подходящ за хора на различна възраст.Отличен за традиционните модни конкурси и още по-голямо забавление за децата.Функция - Цвят : червен, жълт, син, зелен.- Материал : Полиестер.-Размер : Около 48 см. (дължина); 85 см (дължина разтягане); 2,5 см (ширина).- Еластичност и тиксо гарантират, че каишка няма да бъде лесно отваливаться.- Еластичен колан е идеален за традиционните карнавални събития и доставя повече удоволствие на децата.- Тънка работа, използване на технологии за шиене с висока плътност, каишка, не отслабва и при нормална употреба.- Снабден с лента, лесно се побира и се отстранява.- Идеален за игра на закрито и на открито, спортни събития, конкурси, весели училищни дни, партита и още много други.

Други функции

Най-добри сделки