.

.

Hemoton 2 елемента Силикон Врата Скоба за Кола Вратата Протектор Детски Дръжки, Тапи Гума Врата Броня Детски Предпазни средства За Защита на пръстите От тесни точки От?

Hemoton 2 елемента Силикон Врата Скоба за Кола Вратата Протектор Детски Дръжки, Тапи Гума Врата Броня Детски Предпазни средства

BGN 3.58

Брой продукти
На склад

Защитни щитове за врати за деца : - Когато си тръгнат, позволете на вашето дете да играят безопасно в стаята един по единВратата хонорар за тесни точки пръстите си : -Силиконово противоударное устройството издържа на удари и по-издръжлив, отколкото вратите поролоновые все още мъниче.Силиконова защита от тесни точки вратата : -Силиконово устройство срещу тесни точки могат да издържат на удари и представлява нещо повече от врати-полистирен все още мъниче.Защелкивающийся покриване на : -Лесно се установява и отстранява.Просто е необходимо.Вратите спирки за децата : - Когато те не се използват, удобно подвешивайте около дръжката на вратата.Защитни щитове за врати за деца : - Когато си тръгнат, позволете на вашето дете да играят безопасно в стаята един по един.Вратата хонорар за тесни точки пръстите си : -Силиконово противоударное устройството издържа на удари и по-издръжлив, отколкото вратите поролоновые все още мъниче.Силиконова защита от тесни точки вратата : -Силиконово устройство срещу тесни точки могат да издържат на удари и представлява нещо повече от врати-полистирен все още мъниче.Защелкивающийся покриване на : -Лесно се установява и отстранява.Просто е необходимо.Вратите спирки за децата : - Когато те не се използват, удобно подвешивайте около дръжката на вратата.Списък с пакети 2 х силиконови щитове за пръсти Характеристики - Размер : Около 10,3 X7 X0,6 см / 4,05 X2,75 X0,24 инча вратите спирки за деца. - Материал : Силикон детски защитни врати. - Силиконова защита за тесни точки на пръстите могат да издържат на удари и по-трайни, отколкото вратите полистирен мъничета за детски ключалки на пръстите си. - Повърхността, соприкасающаяся с врата, текстурирована за увеличаване на триене.Дори удар ще бъде силен, това не ще намали сигурността на врати за децата. - Лесен монтаж и демонтаж.Просто плъзнете пръст по-малко нужда от по предохранительному ограничителю врати. - Когато той не се използва, удобно подвешивайте му около дръжката на вратата или защелкивающегося кожух дръжката на вратата. - Красив и семпъл дизайн подхожда на всеки декоративен стил поролоновой вратата на задръствания.Информация за стоки Door jam ако вие сте Притеснени за сигурността на децата, възрастните родители и вашите домашни любимци по време на разходки из къщата?Били ли сте някога да попаднат в злополука дома, и някой внезапно се затварят и е получавал травми?Все още притеснен, че вратата ще се появи и ще събуди спящия ангел?Тези продукти ще ви помогне да решите тези проблеми.

Други функции

Най-добри сделки