.

.

Комплект спално бельо Horbaunal Burnt Orange Queen Size - 6 теми, Луксозни Постелки с много нишки 1800 и калъфка за възглавница - 16 см, Комплект спално бельо от микрофибър с дълбок джо?

Комплект спално бельо Horbaunal Burnt Orange Queen Size - 6 теми, Луксозни Постелки с много нишки 1800 и калъфка за възглавница - 16 см, Комплект

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

❤Чаршаф стандартен размер : комплект от 6 чаршаф размер "queen-size" включва равна чаршафите 102 "x 90", чаршафа плътно прилепнали 80 "x 60" и 4 калъфки 20 "x 30"Дълбок джоб подходящ за матраци с дебелина до 16 инча.Гумена лента около кърпи лесно се намира в непосредствена близост до матрака, не е нужно да се притеснявате за това, че тя ще бъде отслабена, когато ще се въртя. ❤Изящна изработка : Благодарение на материала с високо съдържание на нишки 1800, комплект спално бельо Horbaunal twin е дышащим, мек, удобен и приятен за кожата, което ще ви накара да се почувствате в облаците.Влагоотводящая плат ще ви помогне да останете сухи през цялата нощ.Изпълнена по технология на раиран релеф калъфка я прави уникална и декоративни. ❤Идеален подарък : Комплект спално бельо Horbaunal ще осигури несравнимо сън.Се събудя всяка сутрин, вие ще се чувствате отпочинали и пълни с енергия.Идеален за всяка стая в дома, като спалня, детска стая, стая за гости, която е най-добрият подарък за всякакви празници, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на благодарността, Хелоуин, Свети Валентин и така нататък. ❤ Лесна поддръжка : Все още се тревожите за сложни инструкции за пране?Нашият комплект от чаршаф, устойчиви на избледняване и разпределението им може да се пере в машина в хладка вода и се сушат в перална машина при ниска температура.Кажете сбогом на бръчките и свиване поприветствуйте удобно и меко спално бельо и бъдете спокойни. ❤На вашите услуги : Ние се стремим към строг контрол на качеството преди да бъдат пакетирани и изпратите.Удовлетворението на клиентите е основната цел Horbaunal.Ако не сте доволни от нашия продукт, ние ви гарантираме връщане на стока без да посочва причина, в рамките на 30 дни.Вие все още се колебаете?Просто поръчайте го и ще усетите комфорт и спокойствие по време на сън. ❤Чаршаф стандартен размер : комплект от 6 чаршаф размер "queen-size" включва равна чаршафите 102 "x 90", чаршафа плътно прилепнали 80 "x 60" и 4 калъфки 20 "x 30".Дълбок джоб подходящ за матраци с дебелина до 16 инча.Гумена лента около кърпи лесно се намира в непосредствена близост до матрака, не е нужно да се притеснявате за това, че тя ще бъде отслабена, когато ще се въртя. ❤Изящна изработка : Благодарение на материала с високо съдържание на нишки 1800, комплект спално бельо Horbaunal twin е дышащим, мек, удобен и приятен за кожата, което ще ви накара да се почувствате в облаците.

Други функции

Най-добри сделки