.

.

JOVAKIT Модни Кръгли Очила с Блокиране на Синя Светлина за Жените и Мъжете в Стил Ретро, Ретро Кръг, Компютърни Очила Без рецепта (Прозрачен)

JOVAKIT Модни Кръгли Очила с Блокиране на Синя Светлина за Жените и Мъжете в Стил Ретро, Ретро Кръг, Компютърни Очила Без рецепта (Прозрачен)

BGN 5.03

Брой продукти
На склад

Съставна рамка неполяризованная.Широчина на обектива : 43 милиметра. ★ Високо качество : Очила JOVAKIT blue light са изработени от висококачествени леки материали с гланцова повърхност, высокопрозрачные лещи с устойчиво на надраскване покритие, те не само достатъчно устойчив за продължителна употреба, но и придават елегантен вид.Тези крайни въздушни очила са подходящи като моден аксесоар и за ежедневно носене през цялата година. ★ ЗАЩИТА за очите - очила JOVAKIT blue light предпазват очите ви, облекчаване на зрителна умора и дискомфорт от дълго сърфиране в интернет, игри и работа с флуоресцентни лампи.Лещи Antiblue ray може да филтрира 100% в ущърб на синя светлина, допринасят за стабилна изработването на мелатонин и гарантират качеството на съня. ★ КЛАСИЧЕСКИ ДИЗАЙН – Vintage слънчеви очила с кръгла форма - един от най-известните стилове в света.Можете да го носите като моден аксесоар, чифт очила за ежедневна употреба или очила за костюми / cosplay.Очила са идеални за мъже и жени. ★ Размера на продукта – Широчина на лещите : 43 мм, височина рамки : 46 мм, переносица : 16 мм, широчина рамки : 142 мм, дължина виска : 145 мм, тегло нето : 23,3 г. ★ ОПАКОВКА ИДЕИ за ПОДАРЪЦИ – Слънчеви очила * 1, чанта, изработена от микрофибър * 1, кърпа за почистване от микрофибър * 1, мини-отвертка * 1, опаковъчна кутия * 1. У нас също има доживотна гаранция на увреждане на рамки за очила и обектив, гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни!При всеки нещастен случай при доставка или неочаквано увреждане на тези точки, или по всички други въпроси, просто се свържете с нас, ние ще ви предоставим добро решение в рамките на 24 часа.Вие не рискувате да опитате! екип за обслужване на клиенти JOVAKIT за вас, докато не сте удовлетворени!.Характеристики на продукта 1. Квадратни реколта рамки са изработени от висококачествени метали и материали за КОМПЮТЪР, за издръжливост, които ще отпусне от тълпата. Стил унисекс за мъже така и за жени. Регулируеми силиконови носа накладки са подходящи за всяка форма на носа. Всички наши лещи са твърдо защитно покритие, което ги прави устойчиви на надраскване и удар. За този стил е достъпна серия от цветове на рамката, като черно, кафяво, прозрачен.ОЧИЛА, блокиране на синята светлина, В сравнение С очила, блокиране НЕ е син на светлината 1.

Други функции

Най-добри сделки