.

.

37 Бр. Украса за парти в чест на рождения Ден на Блейз и машина-чудовище, Определени за партита за деца с 1 Венец-банер Happy birthday, 12 Топперов за кифли, 5 балони от фолио, 18 ?

37 Бр. Украса за парти в чест на рождения Ден на Блейз и машина-чудовище, Определени за партита за деца с 1 Венец-банер Happy birthday,

BGN 12.03

Брой продукти
На склад

【Предпоставка за партита Blaze and the Monster Machine】 1 * Банер честит рожден Ден, 18 * 10-инчовите балони, 5 * Балони балони, 12 * Топперы за кифли, 1 * topper за тортата е подходящ за декорация на вашето парти 【Идеална украса за партита】 Комплекти за парти Blaze and the Monster Machine Birthday Decorations Създадени с цел да Остави всички красиви спомени!Ние можем само да си представим как нашите Висококачествени и зашеметяващ Набор от аксесоари за декорация на партита ще Ви Помогне да Осветите тази Прекрасна вечер и да го направи незабравим момент за вашето семейство и приятели. 【Висококачествени балони и лекотата на монтажа】Празничен комплект е изработен от висококачествена плътна хартия.Балон е изработена от безопасна и нетоксична с латексна хартия, която е екологично чиста.Всички балони с добро качество и съдържат гелиевое пълнеж, който може да накара балони летят.Това ще ви помогне лесно да създадете перфектно парти.Последната прическа само, че е освободен, така че ще бъде неповторим мирис на латекс, сложете го в проветрено място за 1-2 дни, и той ще стане по-добре. 【Украса за парти по случай рождения ден на】Това е един прекрасен страхотен подарък за вашето дете, който харесва тази тема.Това произведе било дълбоко впечатление на собственика на партита и гости.Идеални подаръци за рожден ден, Хелоуин, Коледа, лятна парти, подарък за бала!. 【За обслужване на клиенти】 Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт или някакви проблеми след получаване на стоката, вие можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.

Други функции

Най-добри сделки