.

.

Количка за бельо на колела - Метални Окото кошница за дрехи с колела и дръжка, кош за мръсни дрехи, Притежателят на подложка за йога, Кошница-Органайзер, Поставка за ?

Количка за бельо на колела - Метални Окото кошница за дрехи с колела и дръжка, кош за мръсни дрехи, Притежателят на подложка за йога,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

★ 【Стилен и издръжлив】 : Нашата количка за бельо е изработена от метал, с висока плътност, боядисване и заваряване, като цяло тя е здрава, стабилна и износостойкая, която добавя елемент на мода, както и обзавеждане ★ 【Кух дизайн】 : Кошница за дрехи изпълнена с куха конструкция дрехи, за да остане сух и без мирис, а просто кух дизайн и елегантни линии дават визуално удоволствие. ★ 【Кошница за дрехи количка】 : Тази количка за бельо има дизайн на долната ролка, която позволява лесно да се движат коша за пране в други места, а кош за бельо с две дръжки отгоре за удобство на преместване и подреждане, който да улеснява нейното събиране.Лек и удобен за носене издръжлив резервоар за пране на дрехи дава възможност за съхраняване на мръсни дрехи. ★ 【 Многофункционална кошница за съхранение на】 : идеален за дрехи, хавлии, одеала, играчки, поролонового валяк за постелки за йога, спортно оборудване за фитнес и т. Предлага повече решения за съхранение на неща в спалните, перални помещения и битови помещения. ★ 【Размер】 : Малко : 40*21*58 см (15.8 инча), Голям : 50*29*58 см (19.Нашата кошница за дрехи са подходящи по размер за всяко помещение.Неговият компактен дизайн го прави подходящ за малки помещения и идеални за по-малки апартаменти и стаи в общежитието.Кошница за дрехи, количка, метална кошница за дрехи цветовете на черното злато, лесно перемещаемая количка за съхранение на Метална кошница за дрехи на колела - това е универсално решение за съхранение на бельо, което е идеална за всеки дом.Изработена от висококачествен устойчив метален материал, тази количка за бельо, предназначени да издържат на големи натоварвания и ежедневна употреба.Компактен размер колички позволява лесно да го съхранявате в по-малки помещения, като например помещения или под шкаф.Четири колелцето на колела позволяват лесно да го преместите, превръщайки пране в лесен процес.Спецификация : Име на продукта : Кошница за дрехи с колела Размер : Малка : 40 *21* 58 см (15.8 инча), Голям : 50*29*58 см (19.8 см)Цвят : черен, златен Опаковка : 1 * Кошница за дрехи количка Съвет : В комплекта е включена само една кошница за дрехи, други не. Поради ръчно измерване може да бъде отклонение от 1-2 см, в зависимост от реалните физически условия. Поради разлики в осветлението среда стрелба и ефекти на показване може да се наблюдава малка разлика в цвета, че е нормално явление.

Други функции

Product Name:
Laundry Basket Cart with Wheels
Size:
Small
Color:
Black, Gold
Package:
1*Rolling Laundry Basket
Tip:
Only one laundry basket is included, no other.
1. Due to manual measurement, there may be 1-2 cm error, subject to the actual physical.:
2. Due to differences in the shooting environment light and display effects, there may be a slight color difference, which is normal.:
3. If you have any questions, please feel free to contact us, we will solve as soon as possible. :
Най-добри сделки