.

.

Препарат за съдове FUUIE От Неръждаема Стомана За Баня, Сапунерка За Душата, Чиния За Съхранение на Прибори, Притежателят на Тавата, Калъф, препарат за съдове, Контейн?

Препарат за съдове FUUIE От Неръждаема Стомана За Баня, Сапунерка За Душата, Чиния За Съхранение на Прибори, Притежателят на Тавата,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Той е траен и портативенМожете да лесно да се постави в калъф чанта по време на пътуване, на работа, на къмпинг или за посещение на фитнес зала.Този калъф за сапун, подходящ за пренасяне на собствения си сапун и поддържане на чистотата на куфара. ➤Съхранение на чисти и спретнати, на първо място, практически препарат за съдове с черна окачен серия. ➤ дебелина на материала от неръждаема стомана 304, здрави носещи заоблени ъгли, комфортно усещане за ръце. ➤Технология за оцветяване на автомобила е устойчив на надраскване, лесен за почистване без проливането на боя и гладка, като нова. ➤Технология за оцветяване на автомобила : нанесете слой прозрачна caked смазване, за да се предотврати появата на драскотини, той не пада, лесен за почистване и гладка, като нова.Цвят : черен матиран Вид : Аксесоари за баня Начин на инсталиране : монтиране.

Други функции

Най-добри сделки