.

.

LAKIKAmts Четка за Тоалетни Принадлежности За Баня, Четка За Почистване на Стенни Четка За Тоалетна Без Мъртви Ъгли Четка За Почистване на Тоалетни Принадлежности, Дър?

LAKIKAmts Четка за Тоалетни Принадлежности За Баня, Четка За Почистване на Стенни Четка За Тоалетна Без Мъртви Ъгли Четка За Почистване

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Плоска глава на четка може да се изкриви, така че да е идеално съответства на ъгъл на наклон на ръба, като отива под ръба * комбинирана четка с индивидуален държач осигурява лесно и незабележимо съхранение, благодарение на което подове остават чисти и сухи; Леко се сгъва в непосредствена близост до тоалетна. * Компактен дизайн и няма да губите, губи пространство на банята.Могат да издържат на ежедневна употреба. * Издънка е направена от висококачествен TPR, мек и еластичен буталото за тоалетна създава сверхплотное уплътнение около слива, осигурява максимална мощност потапяне за отстраняване на твърдия засоров в тоалетни, сливных дупки за душ и мивка. * Четка с твърда четина и класически полусферической глава затваря ръб тоалетна и лесно дълбоко почиства трудно достъпните кътчета.Плоска глава на четка може да се изкриви, така че да е идеално съответства на ъгъл на наклон на ръба, като отива под ръба. * комбинирана четка с индивидуален държач осигурява лесно и незабележимо съхранение, благодарение на което подове остават чисти и сухи; Леко се сгъва в непосредствена близост до тоалетна. * Компактен дизайн и няма да губите, губи пространство на банята.Могат да издържат на ежедневна употреба. * Издънка е направена от висококачествен TPR, мек и еластичен буталото за тоалетна създава сверхплотное уплътнение около слива, осигурява максимална мощност потапяне за отстраняване на твърдия засоров в тоалетни, сливных дупки за душ и мивка. * Четка с твърда четина, класически дизайн полусферической глави четки затваря ръб тоалетна и лесно да се почиства трудно достъпните кътчета. Размери : 28,5 * 8 смМатериал : PP + неръждаема стальцвет : бял и черен.

Други функции

Най-добри сделки