.

.

n/a Шкаф за баня, Стенен Огледален шкаф с Двойни врати и 3 рафтове, Многофункционален Шкаф за съхранение на лекарства (Цвят: A, размер: както е показано на фигурата)

n/a Шкаф за баня, Стенен Огледален шкаф с Двойни врати и 3 рафтове, Многофункционален Шкаф за съхранение на лекарства (Цвят:

BGN 239.33

Брой продукти
На склад

-Ъглова конструкция, монтирана на стената, спестява пространство в помещението -Много място за съхранение с 3 рафтове за вашата козметика, средства за грижа, лекарства, средства за първа помощ и много други. -Рефлексен задвижваната осигурява удобство при одевании. -Произведен от устойчиво на корозия материал от неръждаема стомана за продължителна употреба. -Огледално-рефлексен повърхност лесно се почистват с влажна кърпа. -Ъглова конструкция, инсталиране на стена, спестява място в помещението-Много място за съхранение с 3 рафтове за грим, продукти за грижа за себе си, медикаменти, средства за първа помощ и на още много други места -Огледалото на вратата на достъпа осигурява удобство при одевании-Изработен от устойчиво на корозия материал от неръждаема стомана за продължителна употреба-огледално-рефлексен повърхност лесно се почистват с влажна кърпа-Необходимите характеристики при монтажа на : -Цвят : сребрист-Материал : неръждаема стомана-размери : 17,75 "W x 10,75"G x 30,75 "В Размер на рафтовете : Hash 16,25 "W x 9 "Г 7,25 x "В" (отгоре / в средата), hash 16,25 "W x 9 "D x 13,5 "H (отдолу) -Товароподемност : 9 паунда (горна полк), 13 паунда (средния рафт), 18 паунда (долния рафт)-Препоръки за инсталирането : Може да се инсталира на височина 47,25 - 59 см над пода, които са в комплекта.1 х Шкаф за баня (други презентационни елементи не са включени) въпроси, които изискват внимание : 1. Моля се допуска грешка в 2-3% от ръчно измерване, и се уверете, че няма нищо против, преди да направите залог. Цвят може да варира в зависимост от езика, моля, обърнете се към самия продукт.Органайзер за баня - това е решение за съхранение в малки пространства, избор за вашата баня.Голям капацитет за съхранение, което улеснява сглобяването. шкафове за съхранение в банята.

Други функции

-Color:
Silver
-Material:
Stainless steel
-Overall Dimension:
17.75 W x 10.75 D x 30.75 H
-Shelf Dimension:
16.25 W x 9 D x 7.25 H (top/middle), 16.25 W x 9 D x 13.5 H (bottom)
-Weight Capacity:
9lbs (top shelf), 13lbs (middle shelf), 18lbs (bottom shelf)
-Installation suggestion:
Can be installed between 47.25-59 above the floor
Package includes.:
1 x Bathroom Cabinet:
(other presentation items are not included):
matters need attention:
1. Please allow a 2-3% error due to manual measurement, and make sure you don't mind before you bid.:
2. Color may vary by display, please refer to the actual product.:
Bathroom Organizer is the storage solution for small spaces,choice for your bathroom.:
Large Storage Capacity,for easy assembly .:
bathroom storage cabinets. :
Най-добри сделки