.

.

Пигмент на татуировки, Пигментни Татуировка на Устните, Натурални Растителни Пигменти 8 мл/Бутилка За хора, Които трябва да (Червено (устните))

Пигмент на татуировки, Пигментни Татуировка на Устните, Натурални Растителни Пигменти 8 мл/Бутилка За хора, Които трябва да

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Тези пигменти за микроблейдинга се използват за веждите, устните и са подходящи за хора, които трябва да се предостави на лицето полупостоянный видИзработен е от естествени растителни пигменти, е безвреден, безопасен и е гарантиран в употреба.Самостоятелна асептическая опаковка, удобна и гигиеничная в употреба.Може да се смесват произволно, по свое усмотрение, лесно боя се.Съдържа влагоудерживающий и осветляющий фактори, не е лесно да избледнява, не причинява реакции на отхвърляне или раздразнение.Стабилен и устойчив, освобождающий си ръце при дневния грим.Задължителен аксесоар за начинаещи, така и професионални татуировщиков.Този пигмент за микроблейдинга е изработен от естествени растителни пигменти, е безвреден, безопасен и е гарантиран в употреба, използва и за вежди, устни, подходящ за хора, които трябва да се предостави на лицето полупостоянный вид.Характеристики : 1. Изработен е от естествени растителни пигменти, е безвреден, безопасен и е гарантиран в употреба. Съдържа влагоудерживающий фактор и осветляющий фактор, не е лесно да избледнява, не предизвиква реакция на отхвърляне, не причинява дразнене. Тези пигменти за микроблейдинга се използват за веждите, устните и са подходящи за хора, които трябва да се предостави на лицето полупостоянный вид. Самостоятелна асептическая опаковка, удобна и гигиеничная в употреба.Може да се смесват произволно, по свое усмотрение, лесно боя се. Издръжлив и стабилен, освобождающий ръце при дневния грим.Задължителен аксесоар за начинаещи, така и професионални татуировщиков. Спецификация : Тип на продукта : Пигмент за татуировки Материал : Растителна пигментация Цвят : тъмно кафе (вежди), кафяво кафе (вежди), натурален сив (вежди), червен (устни), оранжево-червено (устни); (по избор) Размер на продукта : прибл. 2 * 2 * 4 см / 0.6 инча Тегло на опаковката : прибл. 30 г /1,1 грама комплектът включва : 1 * Флакон пигмент за микроблейдинга Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и яркост на светлината. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Други функции

Най-добри сделки