.

.

Голям калъф Dexnor за iPhone 14 Plus / 6,7 инча, [Вградено защитно фолио за екрана и поставка за краката] Сверхпрочный е Удароустойчив, защитен калъф военни клас за iPhone 14 Plus, чер?

Голям калъф Dexnor за iPhone 14 Plus / 6,7 инча, [Вградено защитно фолио за екрана и поставка за краката] Сверхпрочный е

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Защита от падане на военен клас】 Нашия калъф-поставка за i Phone 14 Plus е произведен с помощта на пластове дизайн hybird full body protection за защита на вашия i Phone 14 Plus от всички страниУдароустойчив / устойчив на падане / внос / устойчив на надраскване. 【за i Phone 14 Плюс Вградено защитно фолио за екрана】 Нашата предния капак за i Phone 14 Plus с чувствителен на допир вградена защитно фолио е подходящ за екрана на i Phone 14 Plus и защитава екрана от надраскване, прах.Чувствителни шапки на бутоните осигуряват бърза реакция. 【за i Phone 14 Плюс калъф с поставка】 В нашия джоба за i Phone 14 Плюс вградена стойка за лесно гледане без помощта на ръцете в пейзажна ориентация или под две различни ъгли в портретен режим.Той може също да се използва и като притежател на апарата, който остава стабилен, когато гледате филми или извършване на видео разговори. 【устойчив на удари калъф за i Phone 14 Plus】 Нашия калъф за i Phone 14 Plus с допълнителни стърчащи издатини и здрава предната твърда рамка по четирите краища осигурява надеждна защита от падания, удари.И се настройва на вашия екран и камера.Устойчива на плъзгане текстура за надеждно задържане на вашия телефон. 【Калъф за i Phone 14 Plus】Точни деколтета осигуряват достъпност на всички странични бутони и портове.И дебелина не влияе върху способността за безжично зареждане на i Phone 14 Plus. 【Съвети : Ние се отказваме от връщане на парите в рамките на 30 дни и безплатна подмяна в рамките на 180 дни, ако се сблъскате с някакви дефекти качество. 【Защита от падане на военен клас】 Нашия калъф-поставка за i Phone 14 Plus е изработена с двойни пластове конструкция hybird full body protection за защита на вашия i Phone 14 Plus от всички страни.Удароустойчив / устойчив на падане / внос / устойчив на надраскване. 【за i Phone 14 Плюс Вградено защитно фолио за екрана】 Нашата предния капак за i Phone 14 Plus с чувствителен на допир вградена защитно фолио е подходящ за екрана на i Phone 14 Plus и защитава екрана от надраскване, прах.Чувствителни шапки на бутоните осигуряват бърза реакция. 【за i Phone 14 Плюс калъф с поставка】 В нашия джоба за i Phone 14 Плюс вградена стойка за лесно гледане без помощта на ръцете в пейзажна ориентация или под две различни ъгли в портретен режим.Той може също да се използва и като притежател на апарата, който остава стабилен, когато гледате филми или извършване на видео разговори.

Други функции

Най-добри сделки