.

.

Диспенсер за Детски Лекарства устойчив на удари Моющийся Течен Инжекционен за многократна употреба Спринцовка За Орално Хранене на Бебето с Домашно Ползване за Д?

Диспенсер за Детски Лекарства устойчив на удари Моющийся Течен Инжекционен за многократна употреба Спринцовка За Орално Хранене

BGN 54.30

Брой продукти
На склад

Лесно управление : Просто го поставете в устата си, след това бавно кликнете върху тласкач, за да течност попадне в устата, лесно управлениеМногофункционалност : богат на функции чрез медикаменти може да даде новороденото лекарство или вода.Тя може да се използва за хранене на домашните любимци, като новородени котенца и кученца.Силиконова залъгалка : Мека силиконова залъгалка, която лесно се деформира, ще запази зъбите, венците и бузите, меки и удобни стаи, може да се използва новороденото.Област на приложение : Устройство за подаване на течност за перорално приложение може да се използва за подаване на вода и лекарства, а също и за устройства за вдишване на лекарства аэрозольного тип и тяхната доставка (този продукт не съдържа функция за пръскане).За многократна употреба : Този спринцовка за лекарство за домашни животни предлага домашен любимец удобен, бърз и ефективен начин на хранене, може да се перат и да се използват многоразово. Силиконова залъгалка : Мека силиконова залъгалка, която лесно се деформира, ще запази зъбите, венците и бузите, меки и удобни стаи, може да се използва новороденото. За многократна употреба : Този спринцовка за лекарство за домашни животни предлага домашен любимец удобен, бърз и ефективен начин на хранене, може да се перат и да се използват многоразово. Лесно управление : Просто го поставете в устата си, след това бавно кликнете върху тласкач, за да течност попадне в устата, лесно управление. Област на приложение : Устройство за подаване на течност за перорално приложение може да се използва за подаване на вода и лекарства, а също и за устройства за вдишване на лекарства аэрозольного тип и тяхната доставка (този продукт не съдържа функция за пръскане). Многофункционалност : богат на функции чрез медикаменти може да даде новороденото лекарство или вода.Тя може да се използва за хранене на домашните любимци, като новородени котенца и кученца.Спецификация : Тип на продукта : Диспенсер за детски лекарства Материал : Силикон Използване на продукта : Многофункционална фидер лекарства могат да доставят медикаменти или вода новороденото дете.Тя може да се използва за хранене на домашните любимци, като новородени котенца и кученца.Списък с пакети : 1 x Аппликатор1 x Малка Цилиндрична чаша.

Други функции

Item Type:
Baby Medicine Dispenser
Material:
Silicone
Product use:
The multifunctional medicine feeder can feed medicine or water to the newborn baby. It can also be used to feed pets such as newborn kittens and puppies.
Package List:
1 x Applicator:
1 x Small Cylinder Cup:
Най-добри сделки