.

.

Авто Ракел Прозорец Ракел 2 елемента Стандартен Инструмент За Почистване на Стъкло Душата Взаимозаменяеми Гумен Ластик Душ Вратата Ракел Стъклени Врати Ракел Мал?

Авто Ракел Прозорец Ракел 2 елемента Стандартен Инструмент За Почистване на Стъкло Душата Взаимозаменяеми Гумен Ластик Душ Вратата

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Стъргало, която замества чистачките : Изработен е от здрава гума, може да ви служи дълго времеСтъргало за душ врати : Гума не може да навреди на стена или стъкло.Чистачките за предното стъкло на превозното средство : Скребковая лента е гъвкава и плоска и може да прилепва плътно към чиста повърхност, без да остави следи.Корона на чистачките : Тя е много удобна, осигурява лесно боравене и удобна експлоатация, тиха, лека и удобна.Замяна корона на чистачките : Удобен за инсталиране и подмяна.Осъществяване Списък 2 x гумени ленти Характеристики -направен е от здрава гума, може да ви служи дълго време. - Отлично за смяна на чистачки за миене на прозорци. - Материал : гума - Цвят : светло сиво Размер : около 30,00 X2,30 X0,80 см/11,79 X0,90 X0,31 инча - Има прост дизайн, но е много практичен за употреба. - Произведени от гума, здрав за използване. - Компактен размер, лесен за съхранение.Информация за продукта е изработен от висококачествен материал, който може да се използва в продължение на дълго време.Продуктът е с опростен дизайн, но е много полезно и практично.Перфектно качество на изработката, ще ви осигури отличен опит за използване.Ще ви помогне да реши проблема с почистването на стъкло, ще донесе голямо удобство в живота ви.

Други функции

Най-добри сделки