.

.

Клещи за очила, Комплект за ремонт на очите за очила, Лесна работа и Удобно използване, за ремонт на очила, бижута и други занаяти.

Клещи за очила, Комплект за ремонт на очите за очила, Лесна работа и Удобно използване, за ремонт на очила, бижута и други занаяти.

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Високо качество, здравина и дълготрайностИзползвайте клещи, за да се грижи за други инструменти, когато се настрои.Идеален за професионална употреба.Лесен за работа, лесен за употреба.Тези клещи са идеални за ремонт на очила, бижута и други занаяти.Високо качество, здравина и дълготрайност.Използвайте клещи, за да се грижи за други инструменти, когато се настрои.Идеален за професионална употреба.Лесен за работа, лесен за употреба.Тези клещи са идеални за ремонт на очила, бижута и други занаяти.Особености : Високо качество, здравина и дълготрайност.Използвайте клещи, за да се грижи за други инструменти, когато се настрои.Идеален за професионална употреба.Лесен за работа, лесен за употреба.Тези клещи са идеални за ремонт на очила, бижута и други занаяти.Параметри : Материал : Неръждаема стомана Форма : Остър устата Приложение : слънчеви Очила Цвят : сребристо Обща дължина : прибл. Ширина 15,5 см / 6,10 инча : прибл. 4 см/1,57 инча Тегло : 120 g Количество : 1бр Забележка : Моля, махнете бяло покритие с клещи преди употреба.Осъществяване списък : 1 х Клещи за очила (други предмети на картинката не са включени).

Други функции

Най-добри сделки