.

.

Abaodam 5 бр Прозрачна Сватбена Кутия шоколадови Бонбони във формата на сърце Подаръчни кутии за Бонбони Прозрачни Опаковки за Бонбони за Подарък кутия за шоколадови ?

Abaodam 5 бр Прозрачна Сватбена Кутия шоколадови Бонбони във формата на сърце Подаръчни кутии за Бонбони Прозрачни Опаковки за Бонбони

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

СКОРОСТНА СВАТБЕНА ШОКОЛАД - във формата НА сърце, тя ще привлече вниманието на хоратаКУТИИ за шоколадови бонбони във формата На СЪРЦЕ - тези пластмасови кутии за шоколадови бонбони, подходящи за всякакви поводи, особено за рожден ден и сватба.ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ за шоколадови бонбони-на Този обект представлява луксозно кутия за бонбони, направени от висококачествен материал за лесно използване.КУТИИ ЗА СВАТБЕНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ - тези изящни кутии за бонбони ще направи вашето парти незабравимо.ПОДАРЪЧНИ КУТИИ за шоколадови БОНБОНИ - Може да се превърне в запомнящо се изненада за вашите гости.Списък на пакетите 5 x кутии за шоколадови бонбони Характеристики -Размер : Около 10x10x5 см / 3.97 инча Кутия за опаковка на шоколад. -Цвят : Декоративни кутии за шоколадови бонбони-Материал : Пластмаса Сватбени пластмасови кутии. - забавен и уникален завършек на вашата партия или домашна кутия шоколадови бонбони. - Кутии с шоколадови бонбони за фестивалната сватба, за рожден ден ще ви донесе още по-голямо удоволствие от опаковка на "бисквитки". - Тези изящни кутии за бонбони ще направи вашето парти незабравимо, Приказно кутии за сладкиши. - Тези пластмасови кутии за бонбони, подходящи за всякакъв повод, особено за подарък за рожден ден и сватба. - Творчески кутийки за съхранение на нежни шоколадови бонбони и малки подаръци пластмасови кутии за партита.Информация за продукти и Домашно приготвени кутии за бонбони Този продукт представлява сватбена кутия за бонбони, направени от висококачествена пластмаса, която я прави лека, преносима и дълготрайна употреба.Подаръчни кутии за партита сувенири за партита и малки подаръци, такива като : бонбони, бисквити, снаксове, шоколад и др.

Други функции

Най-добри сделки