.

.

SOLUSTRE 1 бр. за USB-карти Type-c, Лаптоп, SD-устройства, Четец с USB Порт, Конвертор, Център, Компютър, Многофункционални Видеоприводов за Пренос на данни, флаш-Сив Адаптер, USB С?

SOLUSTRE 1 бр. за USB-карти Type-c, Лаптоп, SD-устройства, Четец с USB Порт, Конвертор, Център, Компютър, Многофункционални Видеоприводов

BGN 17.29

Брой продукти
На склад

Екраниран USB за зарядното на пристанището-той може да реализира продукция с висока разделителна способност, многопортовое свързване и четене на SD/картиАдаптер hub - поддържа едновременно четене на карти памет, което ви позволява да решите проблема с лаптопа без проблеми с четене на карта с памет.МНОГОПОРТОВЫЙ USB-hub - прилага се към вашия лаптоп и компютър.Ние винаги се осигуряваме на вас и на разумни цени. адаптери за разширяване на предаване на данни-малък размер, лек, можете да носите този USB-хъб навсякъде.USB-хъб за пренос на ДАННИ - Изработен от висококачествен материал и практичен за употреба.Пратката включва 1 x хъб, Особености-Мултифункционален разширяване, пет в едно може да задоволи нуждите и реши проблемите си Мултифункционален хъб. -Размер : около 8,15 X4,30 X0,80 см/3,20 X1,69 X0,31 инча, USB сплитер, видео конвертор. - Прилага се към вашия лаптоп и компютър.Удобен и разумен при НАС винаги е четец на карти за лаптоп. - Материал : Център за докинг станция от алуминиева сплав. - Цвят : Сив Екраниран USB-порт за зареждане. - Изходна мощност : адаптер hub 5 /2 А. - Нашият продукт се отличава с висока производителност, но на разумна цена.За решаване на множество задачи за вас преносим концентратор на данни. - Малък размер, ниско тегло, можете да носите този USB-хъб навсякъде с ультратонким USB-разветвителем за пренос на данни. Мощност : USB hub Type-C с мощност от 10 W. - На същия екран и разширен двоен режим на възпроизвеждане на голям екран, поддръжка на сверхчистого разрешение, синхронно предаване на видео с висока резолюция - хъб за пренос на данни.Информация за стоки, Компютърни аксесоари, Това е един от най-добрите варианти за вас.Мултифункционален хъб търсите професионален многофункционален USB hub?Вие търсите надежден инструмент, който можете да използвате, за да изпълнява множество работи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален USB хъб трябва да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки