.

.

Капачка за ключове SYA ZOMOPLUS със сладка котешка си крак, корпоративна капачка за ключове Squishy Paw-4 бр. за механична клавиатура, подходяща за превключватели Cherry MX/Gateron-Ка?

Капачка за ключове SYA ZOMOPLUS със сладка котешка си крак, корпоративна капачка за ключове Squishy Paw-4 бр. за механична

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Супер Сладка шапка за котешки лапи】 Дизайн за котешки лапиИ всяка от клавиши е определен вид на котка, като американската късокосместа, сиамски.И всеки един ще бъде опакована е в страхотна кутия във формата на котешки глави, изберете вашия любим ключодържател във формата на котешки лапи!. 【Направете клавиатурата най-сладкото】 Тези капачки за комбинации са съвместими с повечето игри или механични клавиатури!Подходящ за ESC / клавишите със стрелки / WASD клавиши, и така нататък.Можете да изберете един или няколко клавиатури капачки на вашата клавиатура, за да ги замени с тези супер красиви клавишными главни букви под формата на котешки лапи!. 【Идеален подарък】 Това е добър избор като важен подарък за празника (например, на рожден ден/годишнина /нова година/Коледа/ Св. Валентин) за любителите на котки /клавиатури, всяка капачка за ключове с котешки лапой идва с изискана кутия от различен вид и съемником капачка за ключове.Направете собственик на ключодържател котешка лапа мил и очарователен, както винаги!. 【Силна съвместимост】 е Съвместим с основните ключове MX, даден на пазара, като Чери, Gateron и така нататък.Което е удобно за вас, за да украсят своя уникална клавиатура!. 【Здрави капачки за ключове】 Основата е изработена от ABS материал, както и нова защитно фолио с UV-покритие не само гарантира по-ярък цвят на продукта в продължение на дълго време, но и дава усещане за допир до кожата.Всеки път, когато натиснете клавиш котешка лапа, вие давате пет истински котка!. 【Забележка】 Моля, уверете се, че вашата клавиатура ръчна, както и механични превключватели на вашата клавиатура са прът кръстни форма!.

Други функции

Най-добри сделки