.

.

Капачки за състав клапан с шипове VISCAL, 4 Броя Пылезащитных и непромокаеми шапки за състав на вентила на гумата от алуминиева сплав, са подходящи за леки автомобили, ?

Капачки за състав клапан с шипове VISCAL, 4 Броя Пылезащитных и непромокаеми шапки за състав на вентила на гумата от алуминиева сплав,

BGN 5.06

Брой продукти
На склад

【Прахоустойчив капачка за автомобилни гуми】: е Изработен от висококачествен алуминиев материал с анодированной повърхността и прахово покритие, има пылеустойчивостью и дълголетие 【ЛЕСНА инсталация и премахване】: Много лесно и удобно да инсталирате и да правите за няколко секунди, закручивая капак клапани.Капачка състав на нашия автомобила може лесно да се бавя и да отслабят на ръка, никакви средства не се изисква.Освен това, той е подходящ размер и заема малко място за съхранение, когато не ги ползвате или искате да се заменят с други. 【ОБМИСЛЕН дизайн】: Дизайн капачки за гуми във формата на шипове с по-модерен, красив и елегантен, добавляющий вашия автомобил приятни усещания, и той по-цветна. 【Универсална засаждане】 : Всяка опаковка съдържа 4 броя капачки за състав на вентила на гумата.Комплектът включва пластмасова кутия за лесно съхранение.Подходящ за повечето леки автомобили, мотоциклети, джипове, мотори, джипове, седани, камиони, представени на пазара. 【КУПИ С УВЕРЕНОСТ】:Всякакви проблеми или въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще решим проблема вместо вас!. 【ВЪПРОСИ, които изискват ВНИМАНИЕ】: Моля, уверете се, че вашите автомобилни гуми са оборудвани със стандартни клапи американски тип, преди да поръчате, в случай, че те не са подходящи за вашия автомобил!Тези шапки шипове не са подходящи за инсталиране на автоматично оборудване за почистване на автомобили.При въвеждане на автоматично оборудване за почистване на автомобили най-добре е първо да вдигне тези капачки за вентили. 【Прахоустойчив капачка за автомобилни гуми】: е Изработен от висококачествен алуминиев материал с анодированной повърхността и прахово покритие, има пылеустойчивостью и дълголетие. 【ЛЕСНА инсталация и премахване】: Много лесно и удобно да инсталирате и да правите за няколко секунди, закручивая капак клапани.Капачка състав на нашия автомобила може лесно да се бавя и да отслабят на ръка, никакви средства не се изисква.Освен това, той е подходящ размер и заема малко място за съхранение, когато не ги ползвате или искате да се заменят с други. 【ОБМИСЛЕН дизайн】: Дизайн капачки за гуми във формата на шипове с по-модерен, красив и елегантен, добавляющий вашия автомобил приятни усещания, и той по-цветна.

Други функции

Най-добри сделки