.

.

Стойка с цифри от мрамор CRASPIRE във формата на сърце, Восъчен печат, полагане на Мраморни, Абсорбиращи Керамични Подложки, Керамичен камък за охлаждане, Пръчици за су?

Стойка с цифри от мрамор CRASPIRE във формата на сърце, Восъчен печат, полагане на Мраморни, Абсорбиращи Керамични Подложки, Керамичен

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Пратката включва : 1 бр поставки от мрамор фигура. Размер : форма на сърце 4,05 х 4,01 инча, дебелина 0,47 инча/12 мм. Можете да се обърнете към снимките за повече информация.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Полирани керамични и мраморни влакчета за по-лесно почистване от печатни, просто изплакнете с вода.Високо качество : Керамична поставка прави рисуване в ярки и никога не избледняват, подходящи за декорация на вашата кухня, всекидневна, спалня или офис и така нататък.ПРИЛОЖЕНИЕ : Стойка с мраморен модел може да се използва за охлаждане на восъчен печат и получаване на готовия восък на печата.Можете да се запознаете с мерките на снимките.Пратката включва : 1 бр. поставки от мрамор фигура. Размер : форма на сърце 4,05 х 4,01 инча, дебелина 0,47 инча/12 мм. Можете да се обърнете към снимките за повече информация.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Полирани керамични и мраморни влакчета за по-лесно почистване от печатни, просто изплакнете с вода.Високо качество : Керамична поставка прави рисуване в ярки и никога не избледняват, подходящи за декорация на вашата кухня, всекидневна, спалня или офис и така нататък.ПРИЛОЖЕНИЕ : Стойка с мраморен модел може да се използва за охлаждане на восъчен печат и получаване на готовия восък на печата.Можете да се запознаете с мерките на снимките.Мраморни поставки за напитки, сърца, Размер : около 10,3 см дължина, 10,2 см ширина 1,2 см дебелина.Стойка с мраморен модел CRASPIRE, поглъщащ сърцето керамични подложки, дизайн с керамични камъни за восъчен печат, охлаждащ инструмент, защита на плота, на печата за восъчен печат - важно от протокола.Може да се използва като специален подарък за приятели или любовници, за украса на пликове, покани картички за сватба, опаковки за бутилки вино, бижута и други висококачествени подарък опаковки.Как да направите свои собствени печати от мъниста сургуча? 1. Вземете 3 филии топки сургуча; 2. Разтопете ги в една лъжица с помощта на чаена свещ; 3. Излива разтопен восък в точното място; 4. Нанесете печат на разтопен восък, изчакайте няколко минути, за да го стопли; 5. Махнете печат с печат, след като восъкът е напълно изстинал;.

Други функции

Най-добри сделки