.

.

SOLUSTRE 6 MM Перфоратор с кръгла Дупка, Ръчен Перфоратор С Гумено Покритие, Перфоратор за ученически Карти, Преносим Перфоратор За Хартия, Офис Планер, Перфоратор, Офис ?

SOLUSTRE 6 MM Перфоратор с кръгла Дупка, Ръчен Перфоратор С Гумено Покритие, Перфоратор за ученически Карти, Преносим Перфоратор За

BGN 42.61

Брой продукти
На склад

- Здрав и издръжлив : Ръчно punch с красива изработка и малки детайли, разумни и висок коефициент на полезно действие - Мултифункционална : Кръгла дупка удар подходящ за занаяти собствените си ръце, произведения на изкуството, декорация на вашия фотоалбум, албум за изрезки, списание, плик и още много други. - ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : ръчно punch лесен за работа.През цялата punch е предназначен за приятелите и семейството си. - Изящна изработка : Ръчно punch е компактен и не заема много място. - материал : Кръг punch 6 мм и е изработен от материал от фина работа и е трайна. - Здрав и издръжлив : Ръчно punch с красива изработка и малки детайли, разумни и висок коефициент на полезно действие. - Мултифункционална : Кръгла дупка удар подходящ за занаяти собствените си ръце, произведения на изкуството, декорация на вашия фотоалбум, албум за изрезки, списание, плик и още много други. - ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : ръчно punch лесен за работа.През цялата punch е предназначен за приятелите и семейството си. - Изящна изработка : Ръчно punch е компактен и не заема много място. - материал : Кръг punch 6 мм и е изработен от материал от фина работа и е трайна.Описаниекруглый punch е с ергономичен дизайн и лесен за работа.Офис през цялата punch идеален за пробиване на дупки в хартия от всякакъв вид през цялата punch е подходяща за офиси, училища и много други.Анти-дизайн няма да навреди на ръцете и масата по време на работа.Punch заема много малко място на бюрото или в выдвижном кутия, и дори може лесно да носят със себе си в чантата.Характеристики Материал : метал и пластмаса Размер : 14,00 X7,00 X1,80 см; 5,50 X2,75 X0,71 инча - здрав и Издръжлив : Ръчно punch с красива изработка и малки детайли, разумни и висок коефициент на полезно действие.- Многофункционален : Кръгла дупка удар подходящ за занаяти собствените си ръце, произведения на изкуството, декорация на вашия фотоалбум, албум за изрезки, списание, плик и много други.- ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : ръчно punch лесен за работа.През цялата punch е предназначен за приятелите и семейството си.- Изящна изработка : Ръчно punch е компактен и не заема много място.- материал : Кръг punch 6 мм и е изработен от материал от фина работа и е трайна.Пратката включва 1 x punch.

Други функции

Най-добри сделки