.

.

Очила за четене за мъже и жени Компактни, Сини Светозащитные стъкло, Сгъваеми Ридеры, Компактен калъф в пакет (Цвят: черен размер: 1.5)

Очила за четене за мъже и жени Компактни, Сини Светозащитные стъкло, Сгъваеми Ридеры, Компактен калъф в пакет (Цвят: черен

BGN 22.87

Брой продукти
На склад

▲ Лек в чорап:Сгъваема конструкция и компактни очила за четене им дава възможност да заемат по-малко място, да ги вземат със себе си навсякъде и да го използвате, когато пожелаете ▲ Лещи със защита от синя светлина : слънчеви очила за четене могат ефективно да блокират вреден синя светлина и помага за облекчаване на умората на очите. ▲ Професионален и ясен : Професионална и точна настройка степен, прозрачни лещи.5 да имате ясна визия и пъстър свят. ▲ Въртящи се слънчеви очила за четене : Портативен дизайн, лекота на употреба, подобрена конструкция на виска, може ефективно да защити обектив. ▲ Използван материал TR90 : материалът е еластичен, лесен и не е лесно да се прекъсне; Пълнозърнести носа облицовка, удобна за кацане. ▲ Лек в чорап:Сгъваема конструкция и компактни очила за четене им дава възможност да заемат по-малко място, да ги вземат със себе си навсякъде и да го използвате, когато пожелаете. ▲ Лещи със защита от синя светлина : слънчеви очила за четене могат ефективно да блокират вреден синя светлина и помага за облекчаване на умората на очите. ▲ Професионален и ясен : Професионална и точна настройка степен, прозрачни лещи.5 да имате ясна визия и пъстър свят. ▲ Въртящи се слънчеви очила за четене : Портативен дизайн, лекота на употреба, подобрена конструкция на виска, може ефективно да защити обектив. ▲ Използван материал TR90 : материалът е еластичен, лесен и не е лесно да се прекъсне; Пълнозърнести носа облицовка, удобна за кацане. Очила за четене може да се върти и да се сгъва, което е удобно за използване.Можете да ги сложите в джоба и чантата си, да се излиза навън.Те са малки и модерен, а в сгънат вид са с размер само дръжки.Поради лека рамки носа почти не чувства натиск.Технически спецификации Ширина на обектива : 48 мм/1,89 инча, височина на обектива : 20 мм /0,79 инча, Ширина на моста : 19 мм / 0,75 инча, обща ширина : 132 мм / е 5.2-инча, дължина на виска : 138 мм/5,43 инча Размер/градус : до 50 години /1,0 градуса, 50-54 години/1,5 градуса, 55-59 години /2,0 градуса, 60-64 години / 2,5 градуса, 65-69 години /3,0 градуса, 70-74 години/ 3,5 градуса лещи Материал : гума Материал рамки : tr90 Приложимо население : мъжете и ЖенщиНыпакет включва : Очила за четене * 1, кърпа за почистване * 1, калъф за очила * 1 бъдете внимателни : измерване на ръка, с една малка грешка в размера.

Други функции

Най-добри сделки