.

.

Zerodeko 1 бр. Детски Стол За баня Bañeras Recien Nacidos Седалка За Новородени Детско столче За вана Лятна Вана Лятна Поставка За Вана Детско Столче За Душата Детско Столче За Ба?

Zerodeko 1 бр. Детски Стол За баня Bañeras Recien Nacidos Седалка За Новородени Детско столче За вана Лятна Вана Лятна Поставка За Вана

BGN 11.40

Брой продукти
На склад

Седалка за душ за деца : Това детско столче за баня е снабдено с мощна вендузата, предотвращающей преобръщане покриваСтол-седалката за вана : Лесно се инсталира, просто поставете го в банята, след това поставете и заключете присоску, можете да го използвате с доверие.Столче за хранене, къпане на новородено : С помощта на това детско столче за хранене за къпане родителите могат да се измиват децата от главата до петите.Детско столче за душата : Вакуумно издънка сигурно прикрепляет детско столче за вана за вана, за да се избегне подхлъзване.Седалката за вана за новородени : Това детско столче за баня, изработени от безопасни и издръжливи материали, прослужащих целия срок на услугата.Седалка за душ за деца : Това детско столче за баня е снабдено с мощна вендузата, предотвращающей преобръщане покрива.Стол-седалката за вана : Лесно се инсталира, просто поставете го в банята, след това поставете и заключете присоску, можете да го използвате с доверие.Столче за хранене, къпане на новородено : С помощта на това детско столче за хранене за къпане родителите могат да се измиват децата от главата до петите.Детско столче за душата : Вакуумно издънка сигурно прикрепляет детско столче за вана за вана, за да се избегне подхлъзване.Седалката за вана за новородени : Това детско столче за баня, изработени от безопасни и издръжливи материали, прослужащих целия срок на услугата.Осъществяване на списък 1 х детско столче за хранене, къпане, Особености -Материал : PP, TPE седалка за детска баня -Размер : около 38,00 X27,00 X17,40 см / 14,93 X10,61 X6 седалки за детската баня. -Цвят : розова детска баня -Забележка : На това детско столче за вана не може разбрызгивать вода. - Това е седалката за вана осигурява приятна удобна подкрепа на вашето дете.А неговият прекрасен външен вид ще привлече вниманието на вашето дете по време на къпане в детска седалка за душ. - Това е седалката за вана може да направи детска ванночку по-спокойна, освобождавайки ръцете си родители и спестяване на техните физически сили и време за къпане на бебето. - Разработен със стабилна структура, изработен от устойчив и безопасен материал, който не е лесно да се повреди и не дразни кожата на бебето детско столче за вана. - Сигурна издънка на седалката за вана осигурява стабилност в банята.

Други функции

Най-добри сделки