.

.

Магазин доказателства 3½ Дългата Фигурка Скат от синьо стъкло - Колекционерско животно в стил Арт-Изкуство - Миниатюрна Настолна декор на цветни бластване и боядис?

Магазин доказателства 3½ Дългата Фигурка Скат от синьо стъкло - Колекционерско животно в стил Арт-Изкуство - Миниатюрна Настолна

BGN 7.49

Брой продукти
На склад

✔ РЪЧНА РАБОТА : Висококачествено стъкло, выдуваемое на ръка във формата на животни в естествената им формаСкат е с ярък цвят, който подчертава в стаята неутрални тонове. ✔ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Всеки детайл е малко по-различно от процеса на ръчно выдувки.Защото такава е природата на елементи, детайли могат да се различават от предмета на темата, така че няма две еднакви, което ги прави наистина специални. ✔ ЗАВЛАДЯВАЩ ИНТЕРИОР : Пирин - това е група морски скатове, които са хрящевыми риби, свързани акулам.Пирин не използват очите си за търсене на плячка.Използвайте този продукт, за да разкажат на своите деца за други видове същества, които живеят в океана. ✔ОЧАРОВАТЕЛЕН малко нещо : Ако сте любители на екзотични животни, а след това този скат за вас!Можете да смесвате и съчетавате с други декоративни елементи за животни, за да се създаде аквариумную сряда в собствения си дом. ✔ ГРИЖА И обработка : По възможност използвайте спрей със сгъстен въздух за почистване на стъклени фигурки от прах и мръсотия.За да премахнете отпечатъци от пръсти, стъклени фигурки могат да се почистват с мека кърпа и сапун за ръце или на съдове. ✔ Размер : около 3½ "W x 3½ "Д x 1½ "Н. ✔ УПОТРЕБА : този продукт е предназначен за деца на възраст над 15 години. ✔ РЪЧНА РАБОТА : Висококачествено стъкло, выдуваемое на ръка във формата на животни в естествената им форма.Скат е с ярък цвят, който подчертава в стаята неутрални тонове. ✔ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Всеки детайл е малко по-различно от процеса на ръчно выдувки.Защото такава е природата на елементи, детайли могат да се различават от предмета на темата, така че няма две еднакви, което ги прави наистина специални. ✔ ЗАВЛАДЯВАЩ ИНТЕРИОР : Пирин - това е група морски скатове, които са хрящевыми риби, свързани акулам.Пирин не използват очите си за търсене на плячка.Използвайте този продукт, за да разкажат на своите деца за други видове същества, които живеят в океана. ✔ОЧАРОВАТЕЛЕН малко нещо : Ако сте любители на екзотични животни, а след това този скат за вас!Можете да смесвате и съчетавате с други декоративни елементи за животни, за да се създаде аквариумную сряда в собствения си дом. ✔ ГРИЖА И обработка : По възможност използвайте спрей със сгъстен въздух за почистване на стъклени фигурки от прах и мръсотия.За да премахнете отпечатъци от пръсти, стъклени фигурки могат да се почистват с мека кърпа и сапун за ръце или на съдове.

Други функции

Най-добри сделки