.

.

Cabilock Държач за слънчеви очила Настолна Поставка 6 бр Стойка за слънчеви очила акрилна поставка за очила стойка акрилна поставка за очила поставки за дисплея на очи?

Cabilock Държач за слънчеви очила Настолна Поставка 6 бр Стойка за слънчеви очила акрилна поставка за очила стойка акрилна поставка

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Акрил Стойка за съхранение на очила : е Изработена от материал, който е безопасен и траен в употреба.Поставка за очила рамки за очила Модерен багажник за изложбата на стоките ще привлече повече внимание, отлично подходящ за домашна употреба или на витрини /прозорци на магазина точки.Багажник за изложба на стоки за очила : Многофункционална багажник за изложбата на стоки, също може да стане прекрасна огърлица, бижута и очила.Срок за показване на слънчеви очила : на Този предмет представлява дървени рафта за очила ръчно изработени, която е различна здравина, vi, Поставка за очила рамки за очила : прости, но практичен дизайн капацитет 5 чифта очила.Фин занаят не позволява лесно да се деформира.Осъществяване Списък 6 x рафтове за съхранение на очила Характеристики - Цвят : прозрачен. -Модерен багажник за изложбата на стоките ще привлече повече внимание, отлично подходящ за домашна употреба или на витрини / прозорци на магазина точки. -Прости, но практичен дизайн капацитет 5 чифта очила.Благодарение на фината обработка на него не е лесно да се деформира. - Произведен от материал, който е безопасен и траен в употреба. -Размер : 31x15x13 см./ 12,2x5,9x5,1 инча. -Материал : акрил. -Този предмет представлява дървени рафта за очила ръчно изработени, която е стабилна, vi - Многоцелеви багажник за изложбата на стоки и може да побере си малки предмети, вашето прекрасно колие, бижута, а също и очила. -Няма да отнеме твърде много място за съхранение.за дома, магазина и други специални случаи.Информация за стоки, Това е поставка за очила премиум-клас.Тя е изработена от здрава пластмаса и се вписва идеално във всеки интериор.В нея се поберат 5 чифта очила.Нейната лесно да се види и да получи достъп до нея.Декоративна витрина и е идеален за вашия офис, хол, спалня, работен плот, плотове.

Други функции

Най-добри сделки