.

.

PIAOLING Опаковка от сапун за Баня, Стъклена Опаковка от Сапун, кухня, трапезария, Опаковка Течен Сапун за ръце за Еднократна употреба, Препарат за миене на съдове, Захр?

PIAOLING Опаковка от сапун за Баня, Стъклена Опаковка от Сапун, кухня, трапезария, Опаковка Течен Сапун за ръце за Еднократна употреба,

BGN 6.50

Брой продукти
На склад

Многофункционален опаковка от сапун за баня, изключително подходящ за сапун, лосион, дезинфектант за ръце, сапун за миене на съдове и т; идеален за пълнене на вашия любим дезинфектант за ръце, сапун за миене на съдове, лосион, етерично масло, шампоан; като цяло, за вашите приятели или семейство, това е страхотна идея за подарък.СТИЛЕН ДИЗАЙН : Crystal банка с вертикално плъзгане повърхност, симпатична и красива, да я използват като украса, за да подчертае своя уникален вкус.Може да бъде инсталиран на вашия плот в банята, кухненската мивка, пералня, фермерска къща или на открито, например на брега на морето.МНОГОКРАТНО ПРИЛОЖЕНИЕ : идеален за сапун за ръце, течни сапуни, дезинфектанти и т. Можете да го използвате като опаковка на сапун за ръце в кухнята или попълнете лосион като Практично и спорта сапун за баня.ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН : Прост и елегантен дизайн ще ви донесе естетическо удоволствие.Скромен, но красив аксесоар на дома си.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Използва се за съхранение на течности дневно, като средство за миене на съдове, течност за пране, шампоан, препарат за измиване на тялото в банята, течност за изплакване на устата, лосион, етерично масло, масажно масло, дори кухненски сосове и т. Описание на продукта : Нашият диспенсер за сапун определено ще създаде за вас друга атмосфера, защото подаръци и украса - това е превъзходно, абсолютно висококачествени предмети от бита.Подходящ за сапун за ръце, течности за миене на съдове, шампоани, дезинфектант, лосион, почистващо средство за лице и т. Изчистен дизайн на бутилката се прави украса за вашия дом по-красив.Идеален подарък за близък приятел или роднина.Спецификация : Материал : стъкло Размер : както е показано Капацитет : 100 мл, 150 мл Предимства : лесен за почистване / без мирис Бутилка с течност може да бъде изпълнен : сапун за ръце / гел за душ / шампоан / климатик / препарат за почистване / течност за измиване / крем за ръце / лосьономпросто : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Стоки, които не са показани на снимките на продукта, в комплекта не са включени. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Тъй като измервания са направени на ръка, моля, имайте предвид разликата в 0-3 см, благодаря. Имаме множество стилове и цветове по избор можете да проверите това в нашия магазин.

Други функции

Material:
glass
Size:
as shown
Capacity:
100ML, 150ML
Advantages:
easy to clean/no odor
Liquid bottle can be filled:
hand soap/shower gel/shampoo/conditioner/detergent/laundry liquid/hand cream/lotion
prompt:
1. Please check the size and color before buying.:
2. Items not shown in the product photos are not included.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand.:
4. Since it is a manual measurement, please allow a difference of 0-3 cm, thank you.:
5. We have a variety of styles and colors to choose from, you can check it in our shop.:
6. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services.:
7. If you have any questions, please contact us immediately! :
Най-добри сделки