.

.

Обикновена Табуретка, Квадратен Столче за Душата, Дървена Седалка за вана, Стол за Баня 42X28X43 см, Нескользящий Столче за възрастни Хора с Увреждания, Столче За Къпан?

Обикновена Табуретка, Квадратен Столче за Душата, Дървена Седалка за вана, Стол за Баня 42X28X43 см, Нескользящий Столче за възрастни

BGN 13.45

Брой продукти
На склад

☛ 【Размери 】 : Д * Ш * В 42 X28 X43 виж Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа 【Използване на закрито или на открито】 : Баня, хол, спалня, тераса, поляна или всяко друго място в тялото Home.at в същото време Тя може да бъде столче за душ / седалка за душ, също така може да се използва като детско столче-стремянка, табуретка за поставяне на хавлии и хавлиени принадлежности в банята, нощни табуретка, стол за риболов на открито. 【Предимства 】 : Използването на екологично чист лак прави повърхността гладка и без чеп, което улеснява протирание и поддържане на чистота.Здрава и удобна дъска за баня, конструкция за бързо източване, намалява плъзгане на вода или застойную вода, подобрява сигурността, тя е устойчива и трайна. 【Услуги】 : Ние сме професионални продавачи, ако имате някакви проблеми с продукта, при получаване на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние гарантираме Ви Бързо обслужване. ☛ 【Размери 】 : Д * Ш * В 42 X28 X43 виж Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. 【Използване на закрито или на открито】 : Баня, хол, спалня, тераса, поляна или всяко друго място в тялото Home.at в същото време Тя може да бъде столче за душ / седалка за душ, също така може да се използва като детско столче-стремянка, табуретка за поставяне на хавлии и хавлиени принадлежности в банята, нощни табуретка, стол за риболов на открито. 【Предимства 】 : Използването на екологично чист лак прави повърхността гладка и без чеп, което улеснява протирание и поддържане на чистота.Здрава и удобна дъска за баня, конструкция за бързо източване, намалява плъзгане на вода или застойную вода, подобрява сигурността, тя е устойчива и трайна. 【Услуги】 : Ние сме професионални продавачи, ако имате някакви проблеми с продукта, при получаване на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние гарантираме Ви Бързо обслужване.

Други функции

Най-добри сделки