.

.

Регулируема Набор от Пейката 6-в-1 тегло 600 килограма с Поставка за Коремни преси, за Фитнес, За Тренировка за Рамената, Сгъваем Комплект за лег с Въже за Домашен Фитн?

Регулируема Набор от Пейката 6-в-1 тегло 600 килограма с Поставка за Коремни преси, за Фитнес, За Тренировка за Рамената, Сгъваем

BGN 50.99

Брой продукти
На склад

【Opps Decor】 - Ние сме специализирани в проектирането и производството на фитнес оборудванеСпециално за ЖИМА СЪПРОТИВА, тази жимовая пейка е разработена по препоръките на професионален треньор, за да отговори на основните нужди на фитнес.Имате нужда от здрава пейка, а не на пейката за срок от един месец. 【Стабилна конструкция】-Комплект пейки с регулируемо тегло, разработен с уникална триъгълна структура и тежка рамка сгъсти стомана, а максималният носещ теглото е 600 паунда, не се притеснявайте за стабилността. 【Комплект пейки с регулируемо тегло】- Този комплект пейки за тренировки със силова тренировка е 4 регулируеми положения на облегалката и 4 регулируеми положения на седалката.Височина на рамката за тежка атлетика може да се регулира в рамките на 80-105 см /31,5-41,3 инча.Удовлетворяйте всичките си нужди, когато тренирате. 【Ергономичен дизайн】 Възглавница за сила пейки Opps Decor е изработена от висококачествена естествена кожа и пяна с памет ефект, удобен и мек, устойчив на пот и износване. Намалява мускулната умора при тренировка на цялото тяло. 【Спестявания 85 на сто места】 -се Сгъва, лесен за употреба, заемат малко място.след употреба може да се съхранява в компактни помещения, като например гардероба или гаража.Той има широк спектър на приложение и е добър избор за тренировки. 【Лекотата на монтажа】-Комплект тегло на пейката е лесен за монтаж и всички необходими аксесоари са включени в комплекта.Сила пейка Opps Decor почти напълно сглобен, само трябва да се съберат на предната и задната опорна тръба, поролоновые колела и багажник за пръчки.Можете без особени усилия да се събере за кратко време.Моля, обърнете внимание, че утяжелители и барабани в комплекта не са включени. 【Гаранция за обслужване на】 Купуват този продукт с увереност.Статистическа пейки Opps Decor идват в САЩ, за да се гарантира, че вие ще ги получите в най-скоро време (2-4 дни).Ако с това се сблъскате с някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим им или лесно ще ви изпратим обратно с етикет за връщане, вашето удовлетворение е наш основен приоритет. 【Opps Decor】 - Ние сме специализирани в проектирането и производството на фитнес оборудване.Специално за ЖИМА СЪПРОТИВА, тази жимовая пейка е разработена по препоръките на професионален треньор, за да отговори на основните нужди на фитнес.Имате нужда от здрава пейка, а не на пейката за срок от един месец. 【Стабилна конструкция】-Комплект пейки с регулируемо тегло, разработен с уникална триъгълна структура и тежка рамка сгъсти стомана, а максималният носещ теглото е 600 паунда, не се притеснявайте за стабилността.

Други функции

Най-добри сделки