.

.

Подмяна на задното стъкло Perzework за Samsung Galaxy S21 Ultra 5G с предварително зададена лепило и набори от инструменти за ремонт (Phantom Black)

Подмяна на задното стъкло Perzework за Samsung Galaxy S21 Ultra 5G с предварително зададена лепило и набори от инструменти за ремонт (Phantom

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Абсолютно ново качество OEM】 Капак на отделението за батерията за смяна на задното стъкло OEM за Samsung Galaxy S21 Ultra 100% идеален заместител.Проверени един след друг професионален техник, преди да изпратите.Това сменное задното стъкло ще си смахнат, повреден, почеса телефон.Трябва да възстановите устройството обратно на ново. 【Е съвместим с】 е Съвместим с Samsung Galaxy S21 Ultra (всички носители).Не за S21 /S21 Plus.Моля, проверете модела на вашия телефон преди да я закупите. 【Лесна инсталация】 Предварително инсталирани OEM обектива на камерата и водоустойчив лепило.Ръководство за експлоатация не е включено, но в You Tube е на разположение множество ръководства.Следвайки видео стъпка по стъпка.Можете лесно да го инсталирате. 【Идва с пълен набор от инструменти】 Той идва с пълен набор от професионални инструменти за ремонт.Ще ви е много по-лесно да свали счупена задна стъклена врата. 【Гаранция 12 месеца】 Ние даваме гаранция от една година на тази подмяна на задната стъклен капак OEM.Ние можем да изпратите ново задното стъкло или пълно възстановяване на средства в съответствие с решението, ако не сте 100% доволни от този продукт.Нашата услуга за поддръжка на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието.Ако има някакви въпроси за инсталиране, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Основни характеристики : Качество : Абсолютно нов, гаранция за високо качество!Цел : Отново направете задното стъкло ново.Съвместима модел : Samsung Galaxy S21 Ultra 5 G.Материал : Изработен е от висококачествени материали, като на оригиналния Топли съвети : 1. Ние предлагаме гаранция 12 месеца за подмяна на задния капак на отделението за батерията. При демонтаж на задното стъкло би било полезно да се възползват от термалната пистолет или сешоар. Моля изключете телефона си преди да подмените.Пратката съдържа : 1. Подмяна на задното стъкло с помощта на предварително инсталиран лепило × 1 и 2. Откриващата се триъгълен карта × 3 3. Разкриваща се метален нож × 1 и 4. Почистващи кърпички х 1 5. Метални пинцети × 1 6. Ръководство за инсталиране × 1 7. Гумена лента × 3 8. Извлекаемый болт х 1 9.

Други функции

Най-добри сделки