.

.

Кожена каишка NICKSTON Floral FL-5 черен цвят с червени рози, съвместим с Samsung Galaxy Watch Active 2 40 мм 44 мм Watch 42 мм и Active 40 мм Smartwatch (2. обтегач сребрист цвят)

Кожена каишка NICKSTON Floral FL-5 черен цвят с червени рози, съвместим с Samsung Galaxy Watch Active 2 40 мм 44 мм Watch 42 мм и Active

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Комплектът включва : 1 (един) Кожена каишка за часовник (с 2 быстросъемными игли и 1 катарама) е Готов за закрепване на границитеЛесна / бърза инсталация и тегления. изберете цвят катарами от падащото меню Опции.Тези въжета са идеални за китките размер от 152 мм и до 203 mm (6 инча до 8 инча).Вижте снимки на измерване, за да се научат как правилно измерване на китката си.Идва с предавателна NICKSTON, като на снимката!!. Съвместим с Samsung Galaxy Watch Active 2 40 мм и Active 2 44 мм, Galaxy Watch 42 мм и Active 40 мм. умен часовник в комплекта не са включени!. Комплектът включва : 1 (един) кожена каишка за часовник (с 2 быстросъемными игли и 1 катарама) е Готов за закрепване на границите.Лесна / бърза инсталация и тегления. изберете цвят катарами от падащото меню Опции.Тези въжета са идеални за китките размер от 152 мм и до 203 mm (6 инча до 8 инча).Вижте снимки на измерване, за да се научат как правилно измерване на китката си.Идва с предавателна NICKSTON, като на снимката!!. Съвместим с Samsung Galaxy Watch Active 2 40 мм и Active 2 44 мм, Galaxy Watch 42 мм и Active 40 мм. умен часовник в комплекта не са включени!.Описание на продукт : Съвместим със следните умни часовник Samsung : . Samsung Galaxy Watch Active 2 40 мм . Samsung Galaxy Watch Active 2 44 мм . Samsung Galaxy Watch 42 мм . Samsung Active 40 mm Размери каишка : .Дължина на дългата каишка 4,5 "- 115 мм / дължина на кратък каишка 3-76 мм / обтегач x 0,78 0,78" - 20 мм x 20 мм / Дебелина на каишка 2 мм, Този модерен каишка за часовник, които придават стил, акцент и характер. Изработен от висококачествени материали.Уникален дизайн, който превръща своя часовник в модерен Аксесоар.Подобрява и допълва вашият външен вид, стил, класа и характер.Идеален подарък за всеки повод Почистване : Каишка влагоустойчив, отговарят на високи и е покрит със защитно покритие, но не напълно е водоустойчив.Препоръчваме ви, когато плува или се занимавате с някаква водна активност, не използват лента или да го замени с гумени, ако имаш.Тази лента е устойчив на пот и влага, но от време на време за нея трябва да се грижим тя да не се е замърсен.Почистването може да се произвежда леко влажна кърпа, а след това просто да изсъхне на въздуха.Обикновено най-подходящото време за това - вечер, когато си лягате.

Други функции

Най-добри сделки